úterý 7. března 2017

Vrtací korunka 125mm

Vrtací korunka 125mm

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. PŘÍKLEPOVÁ VRTACÍ KORUNKA DO BETONU SDS MAX 1MM Úspěšný výsledek pracovního postupu a komfortní průběh celé realizace je úzce spojený s. Kvalitní upínací zakončení zaručuje přesný přenos rázové energie z bouracího kladiva na pracovní. V našom Eshope TREBOR kúpite všetko pre váš dom, byt a záhradu. Pletivá, siete, kľučky, schránky, zámky, kovania, hadice, rebríky, kompresory a ďalšie. Upozornění: Duté vrtací korunky používejte vždy jen ve vhodných strojích, jinak hrozí nebezpečí přetížení.


Nakupujte online v jednom z největších železářství v Praze. Vykružováky a vrtací korunky výhodně v Eshopu HORNBACH. Dutá vrtací korunka Wolfcraft HM SDS-PLUS Ø mm. Příklepová vrtací korunka průměr 125mm se stopkou 400mm SDS MAX. Akušroubováky, vrtačky, kladiva.


Náhradní díly pro přívěsy a přívěsné vozíky. Popis: průměr 1mm , délka stopky 4mm, upínání SDS MAX, tělo . Dostupnost: k odeslaní do dnů. Vhodná pro vrtání do zdiva ( zdi ) a . Velké a vysoce kvalitní karbidové hroty zaručují dlouhou životnost vrtáků. Intenzita příklepu 1J.


Počet úderů naprázdno 1. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. Korunka SDS MAX (korunkový vrták)- vrtání do zdiva. SDS Max (TE-Y) příklepová jádrová vrtací korunka pro vyvrtávání otvorů do. Je určen pro profesionální použití při těžkých stavebních pracech. Vhodné pro všechny typy středních a . Jádrový vrták ( vrtací korunka ). HITACHI Aku vrtací šroubovák DS10DALWA.


Použití ve vrtacích kladivech s upínáním SDS-max pro vápenopískové cihly, zdivo, beton, kámen. PG7M- Diamantová vrtací korunka na obklady a dlažbu PROFI MARCRIST . A do Z, Názvu: od Z do A, Nejprve produkty skladem, Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně. HSS Bi-metalová vrtací korunka mm. Detailní informace o produktu.


Vrtací korunka 125mm

Príklepová vŕtacia korunka priemer 125mm so stopkou 400mm SDS MAX. Vrták SDS-Plus od – 26. Korunkový vrták do zdiva, betonu závit M22. Vrtací sekací kladivo s SDS-MAX upínáním. Pro kombinovaná kladiva . Jmenovitý rozměr, 125.


Upínací systém, SDS-max. Povrchová úprava, tvrdý kov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky