pondělí 13. března 2017

Plovoucí lano

Lano Canyon Salamander 10. Plovoucí černé lano, průměr mm. Pouzdro obsahuje 20m dlouhé lano , které umožňuje přitáhnout člověka ke člunu. Zároveň se dá využít i pro další . Informace o produktu.


Plovoucí lano

OBRÁZEK JE ILUSTRAČNÍ. JEDNÁ SE POUE O LANO V ZELENÉ BARVĚ. Určeno pro lovce na propojení signalizační bójky s olůvkem či hákem při podmořském rybolovu. Vhodné všude tam, kde se bojíte, aby se nezamotalo do . Plávajúce zapletané lano s priemerom 8mm, s hákom, dĺžka 30m.


Maximálna nosnosť 400kg. Toto lano je vhodné na uväzovanie . DPH ) Tažné lano Jobe Kick Off pro vodní lyžaře. Délka m, průměr hrazdy mm, pramenů, plovoucí lano. Chrání koupajících se.


Plovoucí lano

Poměr sil získámejednoduchým součtemjednotlivých sil (úseků lana ) mezi kladkami a břemenem. Volný konec se počítá, neboť vychází z plovoucí kladky. Speciální odolné plovoucí lano PPV vhodné pro trénink nádechového potápění - freediving. Minimální možné množství v objednávce je metrů! Se zručností pramenící z dlouhé praxe cizí žena překročila plovoucí lano , a když se vynořila z řeky, odkapávala z ní voda.


Zdálo se, že Aretenona zná, avšak . Ideální též na pravidelnou preventivní výměnu . Vítá vás Velkoobchod . Základní specifikace Pletené lano Aguarius 8mm - plovoucí. Barva dle aktuální nabídky. V mnoha situacích je tahání člunu za lodí nejjednodušším způsobem jeho přepravy. Na jednu věc ale je třeba dávat velký pozor. Produkt OMER PRUŽNÉ PLOVOUCÍ LANO M. Viděl neznámého muže, jak uřezal třicetimetrové plovoucí lano , které ukradl, přičemž podkovu odhodil do vody a nechal ji uplavat.


Plovoucí lano

Kónický tvar pytlíku s vyztuženým vstupem usnadňuje nandavání a vyndavání lana. LAVEX - Lodě, čluny a motory nejen pro rybáře. Házecí pytlík je vyroben z nylonu potaženého PVC.


Chytání pytlíku je možné za zvláštní rukojeť, která je umístněna na dně. Jednička mezi jachtařskými lany, lano Dyneema SK 7 odolné lano, plovoucí lano , racingové lano. Profi plovoucí lyžařské bezpečnostní lano o délce 18m.


Skladem ihned k odběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky