středa 29. března 2017

Uniflex tmel

Uniflex tmel

Akrylátový pastovitý tmel k drobným opravám zdiva, sádrokartónu a dřeva v interiéru i exteriéru. Používá se především na kov, ocel, kámen, . Je speciálně vyvinutý pro malíře a lakýrníky . Tmelení středních a větších nerovností. K drobným opravám zdiva,sádrokartonu a dřeva v interiéru a exteriéru. Uniflex akrylátový tmel 400g.


Uniflex tmel

Je špeciálne vyvinutý pre maliara a . Při jeho použití pak nebude po přetření . Ceresit NA 1Neutrál silikonový tmel. Jednosložkový alkoxy neutrální silikon pro zasklívání. Vynikající počáteční přilnavost k většině materiálů . Univerzální silikonový tmel pro každodenní lepení a tmelení.


Používa sa predovšetkým na kov, oceľ, kameň, . Silikon akrylový tmel DEN BRAVEN 3ml bílý. Sklenársky tmel je disperzia anorganických plnív a pigmentov v pojive na báze vysychavých olejov. Kamnářský žáruvzdorný tmel je určen pro opravy a těsnění rýh, prasklin a mezer v krbech, pecích a komínech atp. Není vhodný pro použití v systémech . Pro elastické lepení laminátů a kovů, k utěsnění spár, svárů a mezer a jejich ochraně před korozí. Poskytuje pružnost spojům, základům nebo lakovanému kovu, . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Uniflex tmel

UNIFLEX AKRYLÁTOVÝ TMEL. Plnici a tmelicí nátěrová hmota. Elastický tmel k utěsnění spár. Waterproofing of roofings and engineering structures. Description of material. Sikaflex -2pružný, silně přilnavý, jednokomponentní vzdušnou vlhkostí vytvrzující těsnící a lepící tmel na bázi polyuretanu, antikorozivní, přelakovatelný pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky