úterý 21. března 2017

Prodám tvárnice

Prodám tvárnice

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tvárnice. Tvárnice, příčkovky PORFIX. AEROC -tvárnice bez dodatečného zateplení.


Pískové bílé tvárnice, příčkovky, překlady Porfix. Prodám tvárnice Ytong. Při odběru celého množství možná sleva.


Stavební materiál různého druhu - prodám za výhodných podmínek - cihly, ins. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice , tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné. Porobetonové tvárnice Porfix - 2x 2x 500mm P4-5s perodrážkou.


Dále nabízím nekompletní palety tvárnic šíře 1, . Stavba, nářadí - Buštěhrad. Obrubníky, palisády, svahové prvky. Zatravňovací a vegetační žlaby. Zahradní architektura.


Svahové tvárnice koupit o objednat u OBI. Svahová tvárnice Feston rozměr 40x30x20cm. Jedinečná svahová tvárnice se zámky pro zpevnění svahů do výšky až 3. Do 6m není třeba betonový základ. HEBEL na paletách,celkem 2ks tvárnic , velikost 500x300x200mm.


Původní cena kč za ks, nyní kč za ks. Hodonín (CZ) – utorok, 12. Rozměry 40x20x15cm, hmotnost cca 25kg. V naší nabídce naleznete Domy v Modřicích na prodej , pronájem. Nejvíc realit na jednom místě.


Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Středočeské vodárny , a. Montér vodovodů pro oblast Mělník. Univerzální zdící prvek je určen především na konstrukce plotů a plotových zdí, dělících stěn, okrasných zdí, podezdívek a soklů budov. Vzhled výrobku imituje. Hledáte kvalitní ztracené bednění? Prohlédněte si informace a ceník ztraceného bednění BEST.


Prodám tvárnice

Dutinové zdicí tvarovky se zámky pro jednoduchou realizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky