středa 29. března 2017

Kabel cysy 4x2 5

Kabel cysy 4x2 5

Měděný vodič lanovaný 2. Pro suché prostředí pro nízké a . Kulatý lankový pětižilový vodič o průřezu vodičů mmse společnou dvojitou bílou izolací. H05VV-F 4G ( CYSY 4Bx ) ohebný kabel 4x, 5. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Nevyplňujte toto pole:.


Kabel CYSY 4x, BILA HO5VV-F. Takze zvuk kablu je urcite prinosom aj pokial je to CYSY a porovnavas s akymkolvek inym kablom. No potom co som skusil CSSS tak skutocne tento kabel. Predáva sa na celé metre.


Cena bez DPH: €. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Barevné provedení žil: . Prierez vodiča, mm². Kábel CYSY 4x, - biely.


Prevádzková teplota min. Technické parametre kábla nájdete v priloženom katalógu: DOWNLOAD PDF . Barvy izolací žil: zeleno-žlutá, hnědá, šedá, černá. Výrobek je odolný proti šíření plamene podle požadavku požárně technických charakteristik daných Vyhláškou MV č. Pro pohyblivé přívody středně namáhané, třída reakce na oheň Eca, PVC izolace, jemně drátovaná měděná jádra třídy , . Pri objednávke Vás budeme kontaktovať . Vhodné pro RGB pásky. Silové kabely pro pohyblivé uložení ( CYSY , CYLY).


Možné osobní předání v Hradci Králové či pos. Použitie:pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom . Prodlužovací kabel metrů. Kód výrobce: H07RN-F 4XKód ELFETEX:. Káble si rovnako môžete vybrať v ohybných a pevných variantoch. Chtěl bych si vyrobit repro kabel , ale nenašel jsem nějaký návod.


Vykašlal jsem se na dvoulinky a bi-wire a udělal jsem kabel z CYSY 4x2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky