středa 22. března 2017

Hranoly bsh

Hranoly bsh

Díky tomu má dobrou tvarovou stalost a vyšší pevnost než klasický KVH hranol. Lepené konstrukční hranoly - BSH. Masivní konstrukční dřevo i lepené lamelové hranoly jsou vyrobeny z kvalitního certifikovaného dřeva a jsou určeny pro použití v moderních dřevostavbách.


Hranoly bsh

Tento produkt sa vyznačuje . Ideálne na altánky a prístrešky. Pre cenovú ponuku nás kontaktujte a spravíme . No products were found matching your selection. KVH NSi - průmyslová a nepohledová kvalita.


KVH hranoly jsou 4-stranně hoblované, sušené, délkově nastavované konstrukční hranoly určené pro konstrukce . CLT panely sú progresívnou a . Lamely jsou napojovány délkově, takzvaným cinkováním . Můžeme nabídnout různé nosné . KVH - hranoly jsou sušené, hoblované a délkově napojované výrobky ze smrkového dřeva. Zobrazeno 1–z výsledků. Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného hodnocení, Seřadit od . Názov pochádza z nem.


Hranoly bsh

Mezi nejpoužívanější dřevinu na konstrukce vnitřní i vnější patří bez pochyby dubové dřevo. Dubové lepené bsh hranoly obrábíme pomocí kotoučové nebo . Produkt pro nejvyšší požadavky v dřevostavbě. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH.


Délkově a šířkově lepené hranoly různých průřezů a délek. Jednotlivé lamely délkově napojované zubovým spojem. Pokud si nevyberete, připravíme vám požadovaný rozměr na míru. Nabízíme lepené hranoly neprofilované.


Stavební řezivo najde využití jako konstrukční hranoly, krovy, střešní latě, dřevěné stropní konstrukce, konstrukce. BSH tvoří lamely o tl. Pro výrobu trámových konstrukcí zákazníkům doporučujeme sušené konstrukční hranoly. Proč používat sušené hranoly ? STAVEBNÍ HRANOLY DEKWOOD.


LEPENÉ LAMELOVÉ DŘEVO. KVH - mimoriadna tvarová stálosť vďaka technickému sušeniu dreva. Použití: střešní konstrukce, nosníky, pohledové střešní hranoly , konstrukce stěn, stavby mostů, zimní zahrady. Zkuste to také, služba je zdarma.


Pokud to okolnosti vyžadují (nebo pokud si to výslovně přeje zákazník), používáme k výrobě sloupkových zahradních staveb . Hranoly Základní konstrukční prvek krovů a souvisejících konstrukcí. Složení: smrk nebo modřín, cinkovaný, vrstveně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky