středa 22. března 2017

Jyty 4x1

Jyty 4x1

Ovinuto AL lamonovanou fólií 5. PVC plášť Technické údaje. JYTY -O 4xKabel sdělovací. Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy.


Instalace je pro pevné uložení, kde se sbíhají silová a datová vedení . Informativní hmotnost. Základní hodnoty typu JQTQ a JYTY. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla . Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné.


Many translated example sentences containing Kabel geführt – English- German dictionary and search engine for English translations. Minimální odběr 1m. Káble sú určené v pevnom uložení pre meracie, riadiace a automatizačné systémy. Kabely pro řídící a automatizační systémy elektráren.


Zboží není na dané provozovně . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Pro pevné spojení signálních a ovládacích přístrojů a zaříz. Produkty Kabely, vodiče a příslušenství Sdělovací.


Výrobce: Kód výrobce: měsícůZáruka: na dotaz Sklade18. Kabely jsou určeny v pevném uložení pro měřící , řídící a automatizační systémy. Außendurch- messer ca.


Jyty 4x1

Veľkoobchod a maloobchod s elektroinštalačným materiálom Elektromat. Vhodné typy kabelů jsou LAM DATAPAR 2x0. Logo: Akceptované typy platobných kariet. Napájení z detektoru SPH-7.


Polovodičový snímač druhé generace. Přesnost vyhodnocení koncentrace detekovaného plynu 4mV. Barvy žil: hnědá, černá, šedá, modrá.


Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Při vzdálenostech desítek metrů souběh napájení 24V a . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Týdenní prostorový termostat s nastavitelnou hysterezí - ideální termostat pro regulaci podlahového vytápění. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Cena: 1Kč (1Kč s DPH).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky