pondělí 27. března 2017

Stavobazar leccos

Nové i použité zboží za zajímavé ceny. Odkup nadnormativních zásob a stavebních přebytků. STAVOBAZAR LECCOS nákup, který se vyplatí s širokým . Okna, dveře, sanitární keramika, dlažby - nákup, který se vyplatí. Vyberte si, co koupit. Nabízíme výkup a prodej nového i použitého stavebního zboží.


Odkupujeme nadnormativní zásoby a stavební přebytky. Poskytujeme veškeré služby, které s vodohospodářskými stavbami . Navigate with Waze to find the fastest possible route. Vytvořeno službou Webnode.


Stavobazar - Petr Doležal. Nezvěstice, Nezvěstice. Bazar se stavebním materiálem. Restaurace U Šilhánků. Občerstvení Pod břízou. ZAVŘENO (Otevírá Po 08: 00). Autolakovna - servis. Osoby kontaktowe - kontakt.


Kontaktné osoby: Oldřich Soukup . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. OTEVŘENO (Zavírá 17:00). U nás prodáváme a vykupujeme. Telefon : 420606530943. Chcete-li uveřejnit v textu inzerátu svoji adresu, napište ji sem.


Neuvádějte zde telefon ani email, k tomu je vyhražena další část formuláře. Nově otevřený stavobazar a půjčovna nářadí. Výkup a prodej stavebních materiálu ,PVC ,koberců a použitého nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky