čtvrtek 16. března 2017

Relé a stykače

Relé a stykače

Stykač je spínací prvek pro spínání větší proudové zátěže (např. elektromotory). Jeho hlavní kontakty jsou drženy v . Inštalačné relé a stýkače používame na spínanie elektrických spotrebičov do A. Zobrazit produkty Spustit průvodce výběrem . Inštalačné stýkače i pomocné relé sú určené na spínanie väčšieho výkonu ( záťaže). Stykače pro spínání motorů až kW. Pomocné relé majú tichý cho LED signalizáciu a prepínacie kontakty. Instalační relé a stykače , impulsní relé, softstartéry a bezpečnostní moduly.


Relé a stykače

Rozborka a popis stykače. U většiny ostatních stykačů je princip podobný, nejde tedy jenom o tento konkrétní. Skladová dostupnost, expedice obratem, výdejny zdarma po celé ČR. Celkem položek na stránkách.


Katalogové informace nízkonapěťových instalačních přístrojů . Na centrálním skladě. Relé a stykače , motor. TI 1A tepelné nadproudové relé. Chraňte motory tepelnými a elektronickými nadproudovými relé. T1 tepelné nadproudové relé pro pomocné stykače NF a ministykače B B BC . UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci,.


Relé a stykače

Poslední dotazy popřípadně objednávky budou vyřizovány . Značka: relé - stykače - SM1. Jsou vhodné především pro spínání elektrických kotlů, přímotopných . Instalační stykače i pomocné relé jsou určeny ke spínání většího výkonu (zátěže) než je kapacita spínaného elementu. Automobilové relé AM3-12CF. Používají se také pro tzv. ELCO - TME Slovakia s. Prezri si našu ponuku produktov.


Tepelné ochranné relé TeSys LRD. Elektronické tepelné relé 1kW až 3kW . Schrack Technik je dalším z nástrojů pro usnadnění přístupu všem zákazníkům k naší společnosti. A pro stykače D40-D95. Nabízíme širokou škálu elektronických přístrojů, které přináší nové možnosti v oblasti ovládání a hlídání domů, bytů, kanceláří i . Množstvo po formátoch balenia, pc.


Priemyselné stýkače CTXa tepelné relé RTX3. Ke spínání spotřebičů do A – elektrických kotlů,přímotopných konvektorů, bojlerů, akumulačníchkamen, osvětlení apod. CTX : OVLÁDANIE OBVODOV AŽ DO 8A. Ovládací napětí: V a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky