pátek 10. března 2017

Lukopren n 5541

Lukopren n 5541

Dvousložkový kaučuk, který vulkanizuje na silikonovou pryž po smísení s katalyzátorem. Výroba forem pro odlévání nízkotavných kovů a tepelně odolných. Výroba těsnění a forem, zalévání v elektrotechnice. Jedná se o kaučuk, který má vysokou tepelnou odolnost. Je určený pro výrobu tepelně odolných těsnění . Silikon für Abgüsse mit Weißmetall bzw.


Lukopren n 5541

Zinn -Legierungen mit sehr hoher Temperaturbeständigkeit (bis 3°C). LUKOPREN N postup a návod na výrobu jednoduché. POPIS: Polymerní viskózní pasta s dobrou zatékavostí, která po smísení s katalyzátorem. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dvojzložkový silikónový kaučuk s vysokou tepelnou odolnosťou určený na odlievanie nízskotavných kovov (zliatiny olova, cínu, antimónu) do teplôt 3°C a na . Možnost velkoobchodní spolupráce. Lukopren N products become vulcanized after being mixed with a catalyst, forming.


Laut Beschreibung für Temperaturen bis 320C° . Popis: Dvojzložkový . Cena: cena na vyžiadanie. Jar N 900ml Chamomile s vitaminom E je účinný a silný čistiaci prostriedok na odstraňovanie mastnoty z riadu s príjemnou vôňou kamilky a vitamínom E. Lukopren N jsou silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného kondenzačního typu. Katalyzátor pre väčšinu dvojzložkových silikónových kaučukov Lukopren N. Vulkanizuje po přídavku. Díky svým vlastnostem jsou silikonové kaučuky Lukopren N ideálním materiálem.


Je viskózní pasta, která po zvulkanizování vytváří. Skladenení skladem. Vaše cena s DPH: 4Kč . Obvyklá cena: 4Kč. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Vzniklá pryž má vysokou životnost, tažnost, pevnost, odolnost vůči natržení a odolnost vůči organickým pryskyřicím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky