pondělí 13. března 2017

Mykostop primalex

Mykostop primalex

Primalex MYKOSTOP prevence je novinkou v boji proti plísním. Oteruvzdorný vnútorný náter chrániaci steny pred plesňami. Neuzaviera priechod vodným parám. Obsahuje účinné fungicídne látky (viď etiketa produktu).


Mykostop primalex

Odstranění plísně běžného rozsahu pomocí chemických přípravků určených pro likvidaci . Otěruvzdorný vnitřní nátěr chránící stěny před plísněmi, propustný pro vodní páry. Vyniká vysokou kvalitou . PRIMALEX Mykostop je sněhobílý otěruvzdorný malířský nátěr s fungistatickým, tj. Propustný pro vodní páry. Omítky a sádrokartonové desky ve.


Slouží k okamžitému odstranění biologických nečistot v interiéru a případně i exteriéru - řas, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Navyše obsahuje účinné . Ide o profesionálnu protiplesňovú prísadu – koncentrát, ktorý obohacuje interiérové nátery . Jedná se o profesionální protiplísňovou přísadu – koncentrát, který obohacuje interiérové nátěry . WC, sklepy, chodby a jiné . Osobně v Havlíčkově Brodě: zítra. Vhodný na údržbu vonkajších aj vnútorných plôch, tzn. Přepravní společností: pondělí 1. PorovnatDotaz na prodejceOdeslat známému. Vhodný do jakýchkoliv vnitřních vlhkých nebo špatně větratelných místností např.


Mykostop primalex

Nákup bez rizika: dní na vrácení. DÍKY FUNGICIDNÍ SLOŽCE CHRÁNÍ STĚNY. Omietky a sadrokartónové dosky vo vnútorných priestoroch.


REMAL PROTIPLÍSŇOVÝ, PRIMALEX MYKOSTOP , JUPOL . Superbílá vnitřní malířská barva na omítky, sádrokartony. Tato disperzní barva je vhodná jako otěruvzdorný vnitřní nátěr s vysokou bělostí a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky