pátek 24. března 2017

Citytop elegant kombi dlažba

Citytop elegant kombi dlažba

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Díky decentním barvám lze docílit . Cena s DPH ‎: ‎36CZK Původní cena s DPH ‎: ‎44CZK Cena bez DPH ‎: ‎30CZK Původní cena bez DPH ‎: ‎36CZK Semmelrock CITYTOP Elegant kombi 6cm bíločerná - Detail produktu. Vzorové skladby dlažeb . Venkovní dlažba v mnoha barevných provedeních.


Technické změny a tiskové změny vyhrazeny. Schematické zobrazení. Suprema kombi – žlutohnědá stínovaná. CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR – bez ohledu na vzdálenost.


Tato venkovní betonová dlažba se skládá z šesti kamenů obdélníkového tvaru. Zámková dlažba a schody - Český kutil. Betonová dlažba skladebná Semmelrock CITYTOP Elegant kombi bíločerná je moderní venkovní dlažba s uplatněním na terasách, zahradách, příjezdových . Obsah Semmelrock Group Tipy a nápady. Nová na paletě, 5mdle vyfocené skladby. Za 1mskladby 2Kč.


Citytop elegant kombi dlažba

Dlažba CityTop sa vyrába štandardnou technológiou. Místo prodeje: LobendavaZměněno: . Dostupnost, Na dotaz - termín upřesníme. Moderní velkoformátová dlažba s rovnou hranou a jemnou fazetou. Rhodos Elegant kombi – lávově šedá melírovaná.


Výrobce, SEMMELROCK a. Kostka city top cena wig. Poptávám stavební materiál: Popis: zámková dlažba. Termín pro nabídky: 1. V katalogu nemáme podrobnější informace o citytop elegant kombi.


Níže naleznete zboží v . Dlažba pre nevidiacich (6) Dlažba pre nevidiacich . Citytop kombi (4) Citytop kombi. Informace o dlažba country kombi. Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try. Betónová mrazuvzdorná dlažba vhodná na terasy, chodníčky, príjazdové cesty, . Vlastnosti dlažby : -vysoká pevnost a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky