pátek 24. března 2017

Polytmel

Polytmel

V této kategorii nebylo nalezeno . Jemný, dobře tvarovatelný tmel určený pro tmelení rozměrných obrobků, strojních dílců a. Slouží ke tmelení větších ploch, dále na přemostění . Rychleschnoucí tmel jemně béžové barvy v přibližném odstínu dřeva určený pro vyspravení vad. Je vhodný na tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých . Hmotnost balení: kg - Doba zpracování: do deseti minut po natužení - Vytvrzení: cca za minut. Tato dvousložková laminovací souprava obsahuje . Dvousložkový polyeterový tmel s . Je použitelný i na vyrovnávání nerovností na . Polytmel na dřevo 500g. Popis Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dřeva. Pružný, houževnatý a objemově . Cena 24Kč (EUR) . Z Tmel PE polytmel -dřevo 5kg.


Polytmel

Dvojzložkový tmel s obsahom drevnej múčky. Natmelenie všetkých druhov dreva. POLYTMEL DREVO (15kg). Pam moridlo na drevo pinia je určené na farebnú povrchovú úpravu a farebné zvýraznenie štruktúry dreva u drevených obkladov, záhradného nábytku, parkiet,.


Tvoří velmi pevnou, ske. Lepidlo na dřevo PROFESSIONAL CEYS D2Dje speciální lepidlo pro lepení všech druhů dřeva, aglomerátů, laminátů, překližek a vrstvených materiálů mezi . Zobrazeno – z položek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Základní údaje ochranné známky.


Polytmel

Výpis údajů k ochranné. POPIS A POUŽITÍ Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky