čtvrtek 30. března 2017

Styčníkové desky

Statická styčníková deska s prolisovanými trny, vyrobená z ocelového plechu žárově pozinkovaného jakosti . Styčníková deska 105x252x5mm žár. Celé balení = sleva. Použití: pro upevnění jednoduchého spoje. Velkoobchod s tesařským kováním Adoby nabízí styčníkové desky. Kvalitní a cenově výhodné styčníkové desky od společnosti Killich s. Neváhejte navštívit náš e-shop a nakoupit spojovací materiál z pohodlí Vašeho domova . Kvalitní styčníkové desky za příznivé ceny a řadu dalších výrobků z kategorie stavební kování Vám nabízí specializovaný eshop firmy Marušík Holz s. Konstrukční styčníková deska s prolisovanými trny, vyrobená z ocelového pozinkovaného plechu o síle mm.


Používá se plech různé tloušťky a složení. Desky jsou vyrobeny z . Základní rozměry styčníkových. Spojovací a styčníkové desky. Děrovaná styčníková deska slouží převážně ke spojování dřevěných konstrukní. Je to železná, žárově zinkovaná deska s hřebíkovými otvory.


DST styčníková deska 75x102x5. DST styčníková deska 206x286x5. Co je to styčníková deska ? Je to ocelový plech, ve kterém jsou vylisovány . KATALOG tesařské kování DMX.


Styčníkové desky

Kompletní přehled najdete v . Principy ochrany soukromí na MALL. CZ přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a . DMX to łączniki do drewna, które spełniają wszystkie wymagania narzucone przez Aprobaty. Znajdziesz tutaj takie wyroby jak: gwoździe, kątowniki, kotwy, . Kotvící materiál, úhelníky, třmeny, patky, buldogy, styčníkové desky , kotvy, spojovací desky - Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša.


Dem ausgewählten Filter entspricht kein Artikel. Vern Sie, die Filterwerte anzupassen. Produktkategorien anzeigen. Sklade1a více ks. Uvedené ceny platí do vyprodání zásob.


Styčníkové desky

V případě, že dojde ke zvýšení ceny zboží, budeme Vás telefonicky kontaktovat. StycníkoVé desky podléhají poVinné certiñkaci. Typy desek se oznaëují podle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky