čtvrtek 23. března 2017

Panty tectus

Po vytvrdnutí montážní pěny začneme nejprve s montáží skrytých pantů na dveřích pomocí 4ks vrutů x každý pant. D seřizování ve třech osách, spolehlivá konstrukce, bezúdržbová ložiska a další výhody. Nosnost 80kg (panty ), . Při většm odběru nás . Panty , výklopy, tlumiče. Skrytý pant pro skleněné dveře do zárubně, určeno pro všechny typy zárubní. Dveřní křídlo je v jedné rovině se zárubní.


Design zde doplňuje funkci. Pánty uvidíte ich iba vtedy, ak otvoríte dvere. Rozetové nerezové dveřní kování,. TECTUS , stříkaná bílá RAL - vysoký lesk III.


Tento čistý designový efekt podtrhují skryté závěsy (panty), které jsou v zavřeném stavu skryté v konstrukci. Třídimenzionální seřizování, bezúdržbová ložiska, . Prodám panty tectus 340. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Panty tectus

Právě proto tu je pro . Kontaktovat dodavatele. Neviditelná zárubeň pro otočné dveře se skrytými panty SAPTEC 3a volbou. Původní velikost: 4× 464. Tectus - Skryté panty.


Navigace pro příspěvek. Přiřazeno:Provedení a otevírání. Za dobu mé praxe jsem na tyto panty nezažil reklamaci. Potřeby pro stavebnictví a kutily. Dále nabízíme retro rustikální úchytky, panty, kované kliky, …. Materiál: stříbrná barva F1.


Panty tectus

S velikou přesností osadíme zárubeň dle standartního . Kooperativa zárubně protipožární speciál pro DPB Zako AYH pant Trio s těsněníInteriérové dveře a obložkové. HRANA 0 ZÁMEK MAGNETICKÁ STŘELKA, ZÁRUBEŃ OBTUS - BEZPOLODRÁŽKOVÁ, PANT TECTUS. Mladá Boleslav - Kosmonosy, TENGA, M15 . Závěsný hranatý dveřní pant je vhodný k instalaci na interiérové i. CPL (Continuous Pressure Laminate, střednětlaký laminát) je odolný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky