úterý 28. března 2017

Cena candáta

Cena candáta

V živé formě se prodává tržní ryba pro přímou konzumaci a pro exkluzivnější revíry sportovního rybolovu. Výrobky z candáta dodáváme chlazené nebo mražené. Kč, Kapr obecný, 2Kč. Koupím plůdek, násadu candát obecný, nebo okoun říční. Původní domovinou candáta obecného je východní a jihovýchodní Evropa,.


Konečná cena vám bude sdělena ihned po zpracování skladem, kdy dojde k . Pokud jste ochutnali filety z candáta Deluxe z Lidlu, budeme rádi, když nám do diskuze napíšete, jak vám chutnaly. Delikátní filety z candáta , zamrazené pro uchování čerstvosti a chuti. Filety z candáta obecného, s kůží, hluboce zmrazené, glazované. Průměrná maloobchodní cena jednoho kilogramu candáta obecného se v ČR. Přesná cena bude upravena podle skutečné váhy dodaného zboží.


V ceně kuchání je zabití, zbavení ryby vnitřností, oškrábání šupin, odstranění. V jaké nejmenší váze prodáváte kapra obecného, amura, tolstobika, candáta , . Nadměrná velikost oboustranná s potiskem candáta. Formát A(420x5mm), lesklá křída 2g, plnobarevný tisk a celoplošný, . Lanko na dravce, wolfrámové lanko, lanko na štiku. Neodolatelná nástraha RELAX Diamond RDS5-S Fantastická práce ocasu. Na jídelním lístku naší restaurace najdete nejen pstruha, kapra, candáta , štiku a sumce.


Cena candáta

Přiďte se přesvědčit! Platí v prodejnách Tesco . Balení - 5ks ( sypané ). Cena s DPH o 11- Kč. Některé druhy ryb jsou velmi omezeně nebo trvale nedostupné v čerstvém stavu. CUKETA PLNĚNÁ ZÁVITKEM Z CANDÁTA - Kajman. Candát filet (cca 230g).


Kč MENU Grilované filé z candáta na . Velkou část produkce tvoří kapr, ale produkujeme i ostatní druhy ryb, lína, amura, štiku, candáta. GRILOVANÝ FILET Z CANDÁTA , PODÁVANÝ S RESTOVANOU. Filet z candáta pečený na másle 2300. Využití candáta v kuchyni je velmi různorodé a existuje velké množství úprav. Vzhledem k vysoké ceně a delikátnosti masa doporučuji jen jednoduché úpravy.


Cena candáta

Dále zde najdeme Cereálie . Již máme v nabídce i candáta. April at 10:AM. NYNÍ MÁME V NABÍDCE I ŠTIKY. Prodej ročka candáta.


Nabízíme k prodeji krásného ročka candáta ve velikosti 9-14cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky