pondělí 20. března 2017

Cysy 3x0 75

Měděný vodič lanovaný 2. Opředený kabel, Červený textilní kabel 3x75. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre . Vhodný pro zapojení například napájecích zdrojů do sítě 230V nebo k rozvodným krabicím apod. Kabel CYSY 3xbílý.


VAT (1Kč exc. VAT). Napěťový kabel CYSY 3Cx0. EP INDUSTRY – voltage fluctuation and heat-resistant ballast ( CYSY 3xmm2). AD – Analog - analogy dimmable ballast 1-V (CYSY 5xmm2).


Výrobek je odolný proti šíření plamene podle požadavku požárně technických charakteristik daných Vyhláškou MV č. Elektroinstalační kabel CYSY Balení: 100m. Ohybné medené lanové jadro 2. Káble CYSY sú určené pre suché prostredie na stredné a mechanické namáhanie k pohyblivým prívodom. Predáva sa na celé metre.


Polo Ralph Lauren Black. H05VV-F 3Gčerná . Lehký vzhled vděčí svršku z přírodní kůže (useň) - semiš. Mají stélku z kůže, . Výhodná cena dnes:. Zboží je nedostupné na trhu a nelze ho zakoupit.


CYSY je přesně to, co potřebujete pro moderní a kvalitní osvětlení. Pořiďte si LED osvětlení a sviťte více, plaťte méně. Barevné provedení žil: . Zobraziť v plnej veľkosti.


Spýtajte sa na tento produkt . Vnější plášť a izolace žil je z PVC materiálu. Menovité napätie, 7V. Skúšobné napätie, kV. Prevádzková teplota min. Teplota jadra pri skrate max.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Šňůra silová na prodlužováky RG- CYSY 3x75mm černý. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý . Vhodné pro připojení LED zdrojů k přívodu 230V. Výborná dvojitá izolace chrání vodiče před poškozením, zejména kde je kabel volně položený bez krytí.


Silové elektrické rozvodné káble flexibilné okrúhle s PVC izoláciou - CYSY. Pridaj do obľúbených loading. Produkt pridaný Pozrieť obľúbené produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky