pondělí 20. února 2017

Jak batikovat více barvami

Pomocí batikování si můžete vytvořit oblečení podle svých představ. Může se stát, že budete chtít batikovat s pomocí více barev. Pro pastelové nebo světlé barvy použijte více vody, pro syté a tmavé méně. K batikování se používají zejména práškové barvy , které je třeba rozpustit ve vodě a. Líbí se vám batikovaná trika, chtěli byste si tuto techniku vyzkoušet, ale představa. Výhodou této metody je, že můžete barvit více odstíny najednou, barvy.


Připomeneme si techniku batikování bez vaření, kterou jsme vyzkoušeli již dříve. Na rozdíl od barev z kitu Tye and Dye budete potřebovat barvy na textilu . Postup nicméně vyžaduje adekvátní závěrečné fixování barev. Barvy – těch se prodává více druhů, vždy je dobré si pozorně přečíst, na co je . I když to možná tak vyznívá, video není o tom, že byste neměli používat výrobcem namíchané barvy, ale o tom, že ne. Batikování je skvělá zábava nejen pro děti, ale i pro dospělé. Aktuální článek: VIDEO - odhalení nových batikovaných vzorů.


Luxusní duhové tričko - video tutoriál. Základní informace o batikování včetně tipu na batiku za studena včetně. Při batice více barvami vložíte část látky do sáčku a důkladně uzavřete gumičkou.


Pokud budete používat více barev pro batikování , vždy začínejte barvit od nejsvětlejšího odstínu! Hotové dílo vyperte v pračce na max. C, ze začátku raději . Použila jsem jeden pytlík zelené a jeden pytlík světlemodré barvy DUHA (celkem pokud chceme,aby se barva více rozpila) a např.


Pro použití více barev je ideální batikování v mikrovlnce. Spotřeba barev je nižší, efekt perfektní. Barvy se neslijí, jako se to při klasickém barvení v nádobách . Oblíbenými barvami na textil nabarvěte podle libosti.


Batikovat můžete textilie různých tvarů, ale také barev. Aplikovat můžete postupně více než jen jeden odstín a tak vytvořit působivé barevné . Drtivá většina barev funguje při – °C i při barvení v pračce. Místa, která jsou převázaná, si po obarvení zachovají svoji původní barvu. Musíme si však dát pozor . Při batikování dbejte návodu na zadní straně obalu barvy.


Pokud používáte více barev na jednu látku, je třeba začít od té nejsvětlejší. Stejné mít nemohou, protože jsem si ho batikovala sama. Nedávejte na triko více než tři nebo čtyři barvy , aby nevypadalo přeplácaně. Použití více barev na tričku Do litrové nádoby s horkou vodou přidejte předem rozmíchanou barvu (dobře rozpustit) a po min. Pro všechny druhy batikování platí, že nejprve je vhodné oděv vyprat, abyste ho.


Návod k použití: Nejdříve si připravíme látku pro batikování - mokrou a vyždímanou látku poskládáme a. Můžeme střídat i více barev , vždy na určité části trička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky