pátek 3. února 2017

Sykfy 2x2x0 5

Dvě nebo tři žíly stočeny v prvek 4. Ovinuto AL laminovanou fólií se dvěma přílo. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. MO cena s DPH: Kč.


Homepage ▻ Cables ▻ Cable ▻ Round cable,. VAT ( ,Kč ohne MwSt). Informace o produktu. E-shop: nicht auf Lager, Prag: , Brünn: 2 Ostrava: Pilsen: 0. Reálná podoba výrobku se může lišit. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Záruční doba: měsíců. Minimální množství k odběru: m. Skladová dostupnost . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Verbindung zum Regler.


Stíněný kabel, 2x kroucený pár. Konstrukce: Měděné jádro . Tovar na sklade - expedovanie zásielky do . Ušetríte: € s DPH. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Dostupnost na dotaz MJ M Balení Daň Cena s. Popis konstrukce: 1) CU jádro 2) Izolace PVC, žíly stočené do.


Connection to controller. SYKFY 2x2x,5mm kabel. V, – V, – mA. Jadrá káblov:plné medené kruhové jadro priemeru mm a mm. Vnitřní sdělovací kabel.


Pro vnitřní rozvody ve sdělovací technice, v telekomunikacích. Počet m na skladě: m. Káble sú tiež použiteľné pre rôzne typy . Dodací lhůta: m ihned k odběru - expedujeme do. Můžeme doručit do: 20.


Cena: Kč (Kč s DPH). Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . POUŽITÍ: Kabely jsou určeny pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice.


Použití v telekomunikacích, pro vnitřní rozvody ve sdělovací technice. Elektronické součástky - Kabely .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky