pondělí 27. února 2017

Výztuž

Výztuž

Kvalitní betonářská výztuž zaručí vaší stavbě maximální pevnost a stabilitu. Samozřejmostí je úprava na požadovanou délku nebo ohýbání do potřebných tvarů. Hlavním výrobním programem firmy je výroba výztuže. Stříháme a ohýbáme výztuž od průměru až po průměr 32.


Výztuž

Z velké většiny je výztuž zpracovávána z oceli . Výztuž do betonu (reinforcement of concrete). Beton má vynikající pevnost v tlaku. Bohužel pouze asi desetinovou v tahu. Vítáme Vás na webových stránkách společnosti Výztuže spol. Naše společnost Vám nabízí kvalitní služby v oboru zpracování betonářské . Jedinečná technologie dodatečně vlepované výztuže Hilti a lepicí hmoty HIT se stejnou pevností jako zabetonovaná výztuž.


Lze ji osazovat snadno a rychle. Výrobky značky: Ferona. Betonářská výztuž - ocelové tyče průměr . Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Umíme to i „na rovinu“.


Výztuž

Najdete zde firmy dodávající vlákna do betonu, KARI sítě, armovny dodávající armokoše a veškerou ohýbanou výztuž. Dále firmy s kompletní nabídkou . Stykovací výztuž HALFEN HBT slouží k racionálnímu spojování betonových stavebních dílů, které byly vyrobeny v různých fázích a mají být spojeny. Součástí výrobního programu je i vlastní produkce veškeré betonářské výztuže , tj.


Ve firmě Fepexa pracujeme s betonářskou výztuží všech průměrů, kterou pro vás ohneme a nastřiháme přesně dle vašich potřeb a požadavků. V katalogu nemáme podrobnější informace o betonarska výztuž. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Druh hutní ve výkresu. Naší vlastní výrobní kapacitou je rovněž výroba betonářské ocelové výztuže.


Ocelové distanční prvky. Na specializovaném pracovišti ve Velkém Meziříčí se . Nabízíme nejčastěji používané typy betonářské výztuže. Kari sítě, ocelové pruty. Po dohodě lze výztuž připravit na požadované rozměry a tvary. Vyrábíme betonářské výztuže.


Na základě vašeho projektu vyrobíme vše, co lze použít jako výztuž do betonu. Při návrhu výztuže železobetonových dílců se ve SCIA Engineeru setkáte s několika termíny označujícími různé „typy“ výztuže. Vylamovací výztuž Plexus - dvoustranný.


Poptat nebo položit dotaz. Poskytujeme posudkovou, projekční činnost a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky