pátek 17. února 2017

Rimano glet xl

Rimano glet xl

Universell auf jedem Untergrund einsetzbar. Zum Glätten rauer Oberflächen. Rimano Glet XL - die Highspeed-Spachtelmasse. RIMANO GLET XL ist eine feine, helle und kunststoffvergütete Gips- Spachtelmasse für den Innenbereich.


Rimano glet xl

Jemná bílá sádrová stěrka je vhodná pro povrchovou úpravu betonu a pórobetonu či cihel, suchých cementových. Rigips RIMANO Glet XL händisch ca. Günstig kaufen und gratis inserieren auf willhaben - der größte . Der Allrounder zum Glätten und Füllen.


Izravnalna masa za izravnavo neravnih površin, glajenje ometov in mavca, glajenje in zapolnjevanje razpok. Marzec 3:po południu. Tynk gipsowy cienkowarstwowy, ręczny. Do wygładzania i wypełniania ubytków powierzchni ścian i sufitów. Application thickness.


Stěrka je vhodná na . Végső felületképző kézi glett 0-mm-ig. Finomszemcsés fehér anyag, ezért kiválóan alkalmas festés előtti felületek előkészítésére. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Ide o súdržnú a elastickú . RIGIPS přináší na trh novinku v sortimentu - sádrovou stěrku RIMANO Glet XL.


Doručíme Vám produkt Sádrová stěrka . Verspachteln, Verfugen und Glätten. POKREĆE ŽIVOT ASORTIMAN SUVA GRADNJA Praškasti program RIMANO Glet XL. Kategorija: Praškasti program.


Njegovo nanašanje je enostavno, saj v enem . Jemná, bílá sádrová stěrka s výbornou zpracovatelností. Pro ruční i strojní zpracování (lokální opravy nerovnosti i celoplošné stěrkování). Gletovanje ručno u jednom sloju 0-10mm i to preko vlažne podloge. Podloga: beton, gas-beton, krečno-cementni malter, gipskartonske ploče. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Původní cena - 37-Kč.


Zboží po datumu spotřeby. Je to jediná čistě přírodní . Vaša cena s DPH ‎: ‎od 14. Složení: Sádra se zušlechťujícími přísadami zlepšujícími aplikaci a . SÁDROVÉ OMÍTKY A STĚRKY.


Bílá sádrová stěrka s výbornou zpracovatelností. Jemné jednovrstvé sádrové omítky a stěrky si na českých stavbách již našly své místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky