úterý 28. února 2017

Prodám kulatinu

Prodám kulatinu

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů kulatiny. Prodám stolek ze srubové kulatiny. Dům a zahrada - prodam kulatinu bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Délka 8-m,asi 10mdélka 2. Dřevo, trámy - kulatinu , nabídky - prodám , prodej, inzerce. Kavalety, frézovaná kulatina , palisády. Délky a čepy udělám podle Vašeho přání.


Nabízím taženou kulatinu průměr 8mm. Počet kusů asi 9tzn. Je to zbytek z metrovek. Množství 1m cenu nabídněte. Nejvyšší kvality,zdravý a bez suků.


PRODÁM DUBOVOU KULATINU A PALIVO-DUB. Vhodný i pro truhláře. Všechna práva vyhrazena. Podle podmínek stanovených normou od vás vykoupíme kulatinu z borovice, smrku nebo modřínu.


Vykupujeme dřevo českého původu. Bazar Kleště na kulatinu. Vložil Čermák Jaroslav dne 19. BUK kmen délky m, . CENA ZA SKELET: - původní: 1. Lesní porosty v ČR byly loni opět kvůli slabým dešťovým srážkám devastovány kůrovcovou kalamitou, a to zejména v oblasti střední a severní . Cena surového dříví vytěženého kvůli kůrovci klesá. Za deset let se průměrná cena metru krychlového smrkové kulatiny ve druhé třídě jakosti v . Hledáte ocelová kulatina průměr 6cm délka2m?


Prodám kulatinu

Společnost vyrábí dřevěnou kulatinu pro pozemní stavby, dále vyrábí a montuje dřevěné ploty a ohrady, dřevěné prvky do zahrad a parků a mnohé další výrobky. Hliníkové kruhové tyče - kulatiny. Nerezová ocel kulatina pr. Po domluvě také hotové výřezy, nebo pilařskou kulatinu.


U drobných vlastníků lesa . Vynikající lesnický drapák estonské výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky