úterý 21. února 2017

Epoxyban cena

Epoxyban cena

Dvousložková epoxidová barva EPOXYBAN Moderní syntetická. Moderní syntetická dvousložková epoxidová nátěrová hmota na beton určená k nátěrům betonových podlah s velmi vysokou mechanickou zátěží. Tvrdiaca prísada je súčaštou dodávky v cene.


Epoxyban cena

Vyhledávání detecha epoxyban lesk kg. Od: Do: Seřadit podle. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. ODSTÍN, epoxyban vzornik. Individuální výroba odstínů stupnice RAL od 200kg . Původní cena : 99Kč.


Ušetříte: 8Kč (). Epoxyban je použitelný jako litá podlahovina. VLASTNOSTI:Epoxidová nátěrová hmota určená k. Cena bez DPH: 75Kč. Běžná cena s DPH: DPH:.


Epoxyban cena

Dodání více jak pracovních dnů . Je vhodná k nátěrům . Výrobce: Detecha Model: nátěr na beton. Dostupnost: Na skladě. Nejlepší ceny , akční ceny , srovnání cen, porovnání cen, zboží, akční cena , sleva,.


Lak na dřevo DETECHA EPOXYBAN epoxidový nátěr na podlahy kg šedý . Firma AKSIL istnieje od 19r. Celem firmy jest produkcja unikatowych i wysokojakościowych farb, impregnatów i lakierów tylko w grupie wyrobów .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky