úterý 7. února 2017

Melicharka brandýs

Melicharka brandýs

Staročeský hostinec s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Součástí restaurace jsou dva salonky, jeden z nich je pro osob, . Po - ČT 11:- 23:00. Plánujete-li večeři v našem hostinci MELICHARKA po hře, doporučujeme taktéž provést rezervaci.


Otvírací doba: Po-Čt: 11:– 23:00. Výborné jídlo, obsluha i prostředí. Jenom na jídlo se tu čeká neúnosně dlouho. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Description: Text description available in various languages: Česky. Categories: restaurant, tavern (with kitchen), summer. Melicharka old Bohemian inn - Melicharka Inn - an old Bohemian pub with Czech classics.


Typický staročeský hostinec s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Nechte se unést vůní a chutí, která i mlsný jazyk ukonejší k . Polední menu Melicharka. Zobrazit další restaurace v lokalitě BRANDÝS NAD LABEM a okolí. Dlouhodobě pronajmu krásný nový byt v rezidenčním areálu Melicharka.


Máte rádi staročeskou kuchyni? Navštivte náš hostinec, který Vás zbaví všedních starostí. Rezidence Melicharka nabízí velmi. Stravenky ‎: ‎Ticket restaurant, Sodexho, Gastro.


Vstup do systému Bakaláři pro středisko ISŠ Františka Melichara najdete zde. Příjemné prostředí, možnost. STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA . This website is using cookies to provide services, personalize ads, and monitor traffic. By continuing to use this site you are agreeing with usage of cookies. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav.


Bytová jednotka o celkové ploše 43mse nachází . Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor o celkové užitné ploše m 2. Prostory se skládají z velké místnosti, zázemí pro kuchyň, . Doporučené restaurace. Restaurant Melicharka. Hostinec MELICHARKA : typická česká restaurace, velmi příjemné stylové posezení uvnitř i ve venkovní zahrádce.


Melicharka brandýs

DIČ: Není plátce DPH. Tři z těchto objektů jsou spojeny . Typická staročeská restaurace s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Hrajete rádi bowling ? Residency Melicharka.


A leszállított padló, Witex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky