pondělí 27. února 2017

Dřevo a jeho obrábění

Dřevo a jeho obrábění

Pod rukama zkušených a šikovných řemeslníků . My vám nyní předkládáme prvních šest kapitol 5. Dřevo a jeho obrábění. Od autorů: Elmar Josten, Thomas Reiche, Bernd Wittchen. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! V originále „Holzfachkunde“. Tato publikace by měla začínajícím odborníkům pomoci odhalit všechna tajemství práce se dřevem, . Přeloženo z němčiny Obsahuje rejstřík.


Autorem je Elmar Josten. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Get this from a library! Základy fyziky a chemie. Strojní obrábění dřeva.


NEÚČTUJEME POŠTOVNÉ při platbě převodem. Jsme největší plnosortimentní, kamenné a zároveň on-line knihkupectví v kraji Vysočina. Edice: Průvodce truhláře.


Dřevo a jeho obrábění

Obrábění dřeva je výrobní postup, při němž se z polotovarů odebírá materiál, obvykle ve formě pilin a třísek. Jeřáby, otočné jeřáby) jast. Příručka pro truhláře.


Download Podkovářství Karel Kysilka, Jiří Rajman, Zdeněk Vítek . Tento díl je členěn do pěti obsáhlejších kapitol. První z nich se orientuje . Kniha patrí do kategórie Technika a remeslo, Remeslo. Objednajte si knihu online - dobré a lacné knihy v . Způsoby obrábění a teorie dělní dřeva. Která část technologie dřeva se zabývá jeho obráběním ? Správná odpověď : 24. Pokosník je velmi podobný uhelníku, avšak jeho ramena nejsou pevně spojená a jsou vybavena.


Dřevo a jeho obrábění

Upínání je velmi důležitou operací při obráběného dřeva. Vlastnosti dřeva a jejich využití. Babyka – jedno z našich nejtvrdších dřev , velmi vhodné k soustružení, ale. Javor – jedno z našich nejsvětlejších dřev , relativně tvrdé, vhodné k obrábění , soustružení, . Porovnání cen drevo a jeho obrabeni , srovnání cen drevo a jeho obrabeni na portálu HLEDEJCENY. V jednotlivých příkladech konstrukce vybraných nástrojů pro obrábění dřeva je kladen důraz na frézovací nástroje.


Hustota, tvrdost, pružnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky