středa 10. května 2017

Lazura sokrates

Silnovrstvá lazura je kopolymerní disperzní nátěrová hmota, vyznačující se především příjemným, dokonale omyvatelným sametovým povrchem, s velmi . Pro ochranu dřeva ve venkovním prostředí, např. UV filter na ochranu dreva a samotnej lazúry. Lazúra je termoplastická a zesíťující. Je určená prednostne na nátery okien, . Vyznačuje se vysokou průzračností s . Nátěr má vynikající životnost.


Lazura sokrates

Obsahuje standardně . Polotransparentní a kryvé provedení je vhodné k opravným nátěrům, . Středněvrstvá lazura alkydová určena k nátěrům dřeva pro venkovní a vnitřní prostředí. Je vyrobena na bázi hybridního alkydu. Penetruje dřevěný podklad . Jedná se o moderní typ nátěrové hmoty, která se ředí vodou.


Můžete ho ale použít i venku kvůli jehoodolnosti proti popraskání, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. SOKRATES Primer základ bílý 5kg na dřevo. Lazura silnovrstvá akrylátová lazura venkovní. Zesíťující, silnovrstvá, termoplastická akrylátová lazura pro venkovní i vnitřní použití.


Barvy Framar - zákazníky ověřená odborná . Specifikace Produktu: Minimální teplota pro aplikaci: °C Zasychání: pro manipulaci odh, další nátěr po hod. Dubové a akátové podklady. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Chrání dřevo před povětrnostními vlivy - UV zářením, dřevokaznými houbami a hmyzem.


Použití: pro transparentní ochranu dřeva pro venkovní prostředí, např. Sokrates olejová lazura 2v1. Vytváří matné povrchy. Modifikovaný lněný olej propůjčuje . Lak není určen pro přímý styk s potravinami a pitnou vodu!


Lazura sokrates

Ochranná lazura na dřevo pro vnější prostředí. Kód produktu: sokrates_olejova_lazura. OCHRANNÁ OLEJOVÁ LAZURA STŘEDNĚVRSTVÁ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky