pondělí 6. února 2017

Lukopren s 9780

Lukopren s 9780

Neutrální silikonový tmel s tepelnou odolností 2°C (krátkodobě až 3°C). Tmel pro strojírenství, autoopravárenství a stavebnictví. Tmel je neutrální, vysokomodulový silikon.


Lukopren s 9780

Má vysokou odolnost vůči rozpouštědlům, ropným produktům a teplotám až . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Jednosložkový silikonový vysokoteplotní tmel pro použití v autoprůmyslu, strojírenství a stavebnictví. Vulkanizuje vzdušnou vlhkostí, tepelná odolnost -50° C až . Tmel využívaný často ve strojírenství, . Neutrální tmel s vysokým modulem vulkanizující vzdušnou vlhkostí na silikonovou pryž postupně od povrchu do hmoty.


Vynikající přilnavost ke . PROFI silikonový tmel s trvalou teplotní odolností 250°C (krátkodobě až 300°C) a zvýšenou chemickou odolností pro tmelení a lepení smaltu, nerezu, kov. Aukšto modulio neutralus sandariklis, skirtas automobilių ir statybos pramonei. Aukštas temperatūrinis atsparumas net iki 2°C, bei iki 3°C trumpam . Neutrálny silikónový tmel s tepeľnou odolnosťou 2°C (krátkodobo až 3°C).


Tmel pre strojárstvo, autoopravárenstvo a stavebnictvo. Nízska rozpínavsoť v . Má nejnižší bobtnatost v rozpouštědlech a olejích a . Vysokomodulový neutrální tmel pro malá dynamická namáhání. Má vynikající přilnavost ke sklu, . Obrázek nemusí odpovídat realitě. Cena bez DPH, 13Kč.


Velkoobchod s lepidly a tmely. Prumyslova lepidla a těsnění,zajištování, upevnování,lepení. Loctite,Terostat,Sicomet,Omnifit,Teroson,Adhesin, Technomelt.


Chemický název: silikonový tmel vulkanizující vzdušnou . Tepelná odolnost -50°C až 200°C, krátkodobě až 300°C. Použitie tmelu: strojárstvo, autoopravovňa a stavebníctvo. Je to tmel se zvýšenou odolností proti . A 0- Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie Sznajder.


SILIKONOVÉ TMELY LUKOPREN S. Popis: jednosložkový silikonový tmel. Použití: Lukopreny S jsou jednosložkové tmely ve formě nestékavé pasty, která po vytlačení z obalu zvulkanizuje vzdušnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky