čtvrtek 16. února 2017

Kari sítě ferona

Svařovaná síť z ocel. Původní cena: 56Kč. Cena bez DPH: 32Kč. Stručný popisek: Detailní popis. Další fotografie k produktu. Ostatní náhledy zboží. Kč Přejít do obchodu.


Lze je použít i jako výztuže do nenosných částí budovy, pojezdových ploch nebo. Betonářská ocel je použitelná při práci s mokrou i suchou betonovou směsí, s její. Kari-sit-4mm-10x10-3x2m-.


Provádíme stříhání a pálení plechů, ohýbání i řezání betonářské oceli a sítí. Ohýbání betonářské výztuže a sítí . Ryze česká firma se stavebním materiálem. Ferona Výrobce: Ferona. Oka jsou o rozměru 1mm × 100 . KARI SÍŤ 10x10cm DN 6mm 2x3m.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jakost: BST 5M dle normy DIN 4- Základní rozměry: 2. Lahovicích – vybrané varianty skladem na pobočkách viz.


Kartáčnické zboží, brusivo, štětce, špachtle. Kotouče řezné diamant . Zabýváme se prodejem hutního materiálu a zamečnickými pracemi. Hutní materiály Kolín, Praha, Pardubice.


E-shop - Podlahový rošt, DIN 2453 SP 230. Prodáváme jekl, trubky, betonářskou ocel, kari sítě , plechy, podlahové rošty, . Typ, d1(mm), d2(mm), a1(mm), a(mm), Dĺžka (m), Šírka (m), Teoretická hmotnosť (kg/m ), Teoretická hmotnosť (kg/ks). KA 1 10 10 9 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky