úterý 21. února 2017

Kridlove brany

Krídlové brány predstavujú klasické riešenie vjazdu na pozemok. Používajú sa všade tam, kde nie je bočný priestor pre vjazd brány samonosnej a sú vhodné . Krídlové otvaracie brány sú stále veľmi obľúbeným riešením pre rôzne typy pozemkov. Ide o tradičné riešenie vonkajšej brány pomocou dvojkrídlovej alebo.


Pokud hledáte komfortní řešení pro příjezd na váš pozemek, ale nemáte dostatek místa po stranách vjezdu, jsou pro vás ideálním řešením . Výhody křídlových bran. Brány, které si můžete sami navrhnout. Adresár Firiem prezentuje: BALU POHONY Trnava. Křídlové brány jsou osazené . Všechny typy bran jsou vyráběny na míru podle splnitelných přání a požadavku zákazníka.


V případě výpadku elektrického proudu může být křídlová . Kvalitní křídlové brány (otevírací brány) vhodné ke všem druhu plotů nebo oplocení, odolné vůči nepřízním počasí, jednoducho montovatelné a hlavně cenově . Tento typ brán ponúkame od . Existuje několik variant výplní brány s možností brány bez výplně, kam je možno. Většinou se otevírají směrem na pozemek. Zatieňujúca brána z hliníka ELIXIUM, vo verzii bránka alebo 2krídlová brána - Výplň sa skladá zo zaoblených líšt. Vonkajšie brány krídlové Vonkajšia krídlová brána je tvorená jedným alebo dvoma. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky, posuvné a křídlové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení.


Kridlove brany

Jsou vyrobeny z materiálů ocelových nebo . Povrchová úprava a konstrukce, posuvných bran, zajištuje dlouhou. Zpravidla se křídlové brány využívají v situacích, kdy je třeba vyřešit pohodlný vjezd na pozemek objektu. Jedním z hlavních kritérií je tedy prostor k manipulaci s . Užívá se všude tam, kde není boční prostor pro zajíždění brány pojezdové nebo samonosné.


Otočné brány nebo-li křídlové brány dělíme buď na jednokřídlé brány a nebo dvoukřídlé brány. Kovové dvoukřídlové brány bez pohonu skvěle poslouží pro vjezd k vašemu domu či na zahradu. Brány dodáváme v různých výškách od až do mterů a . Ochrana proti vloupání. Všechny armatury a spojovací prvky vyrobené z nerezových materiálů. Technické parametry, výhody.


Brány křídlové jsou nedílnou součástí uzavření objektů spojenou s vraty. Jsou běžnou dodávkou pro privátní nebo průmyslové objekty s. Vyrábíme a montujeme jak brány jednokřídlé, tak dvoukřídlé. Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů. Vybrat si můžete z různých variant výplní.


MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADIČNÍM ŘEŠENÍMŃ. Zárukou nízké ceny a bezchybné činnosti je použití . S automatizovanou krídlovou bránou bude váš život pohodlnejší, jednoduchší a krajší. Brána z hliníku ELIXIUM, ve verzi branka nebo 2křídlová brána s celoplechovou výplní.


Kridlove brany

Zámečnická dílna naší firmy Vám poskytne křídlové brány podle Vašich individuálních požadavků včetně montáže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky