pátek 17. února 2017

Šroubovací kotva do země

Zemní vruty pro kotvení do země. Ke každému vrutu ZDARMA roxor. Krinner a Bayos zemní vruty. Pro kotvení velkých krycích plachet, trampolín a jiných předmětů. Trámový závěs typ A 46.


Kolík pilotovací do země kruhový 1mm x 7mm. Doba, kdy se dřevěné sloupky betonovaly přímo do země , již dávno minula. Tyto kotvy se pomocí kotev snadno připevní na beton či již zabudovanou dlažbu. Materiál ocel, žárově pozinkováno. Výborné patky s nastavitelným.


Použijeme k tomu čtyři ocelové svorníkové kotvy o průměru milimetrů. Do vytvrdnutého betonu. Hroty a zemní vruty se zatloukají a šroubují přímo do země. Patka kotevní do betonu 71x71x3mm, žárově zinkováno, kus.


Patky do betonu, k přišroubování do hmoždinek, zemní vruty a špice k zaražení do. Obsahem balení je šroubovací kotva s bajonetovým . Stejným způsobem, jako se šroubuje vrut do dřeva, montují se také zemní vruty. Vruty mají velkou plochu závitu, šroubují se do půdy, čímž ji zhutní a vytvoří okamžitě pevný.


K založení stavby stačí zaměřit polohu a zavrtat vruty do země. Do určité míry je příběh vrutů ukázkou opravdu tvůrčího myšlení - víme přece, že věc přišroubovaná drží vesměs lépe, než přibitá. Ale šroubovat do hlíny?


Šroubovací kotva do země

Přidat zboží do již existujíciho seznamu . Kotvící tyč s bajonetovým závěrem, délka ca. Perfektní a jedinečné . Kotva do země šroubovací 1ks. Vlajkový banner - šroubovací kotva do země.


Obrázky mají informativní charakter. Dostupnost: Do týdne u Vás. Nově není podložka na upínacím oku přivařena, ale je pouze přiložena společně. Jistě, krátký, chcípácký jde zavrtat do země člověkem s dobrou fyzičkou za krátkou. Co je tedy nejlepší pro upevnění kotvy pro např.


Šroubovací kotva do země

OBSAH BALENÍ Šroubovací kotva s bajonetovým záv. Obsah balení: - Šroubovací kotva. Líbí se Vám šroubovací vícekolečka ? Objednejte dnes do 10h a zboží dostanete zítra! Při upevňování zemních vrutů do země ,musíme dbát na.


Kotevní tyč s bajonetovým . Tyto šroubovací kotvy se zá- vitem se vyrábějí z pozinkované oceli a jsou vhodné pro stavby . Doppler s bajonetovým závěrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky