pondělí 6. února 2017

Tahokov cena

Tvar oka: šesťhran, nevalcovaný. Rozmer otvoru: x mm. Materiál: pozink - otvory. Tahokov je vysoce univerzální materiál. Nechte si rychle spočítat cenu tahokov oplocení.


Stačí znát jen rozměry brány, branky a plotu. Konfigurátor vás jednoduše povede. E-shop s perforovanými materiály - děrované plechy, ocelové rošty, podlahové rošty, schodišťové stupně, tahokov. Vaša cena perforovaných materiálov závisí od špecifikácie objednávky.


Tato výroba je bezodpadní, proto je obvykle cena. Na skladě máme více než pozic . K brankám jsou i panty a osazený zámek. Av rolke 420mm, G=5mm. Brána,brány,ploty ,zábradlia - ťahokov výroba a montáž.


Tahokov cena

DPH ( ): 88EUR. Strážny pes: Strážny pes. Cena bez DPH: 6€. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tahokov nejlevnější.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Kovová venkovní židle - materiál tahokov. Kovový venkovní stolek - materiál tahokov. Vyrábíme a prodáváme tahokov , děrované plechy, rošty, síta, schodišťové stupňě , ploty a lemovací profily.


Tahokov cena

Určitě si vyberete - objevte naši kompletní nabídku vč. Ocelové plechy, různé formáty, různé děrování. Prodej tahokovu pro tunning, balkonové výplně, výplně zábradlí či pro jiné . ProRacing strieborný 1x 20cm - hliníkový. Velmi sa nam paci pozinkovany plot z tahokovu, nie vysoky, tak 1cm. Planujeme plot bez spodneho murika.


Povrchová úprava: žárový zinek. Uvedená cena je včetně DPH. Super moderním prvkem je cortenový tahokov jako fasádní obklad rodinného. Při poptávce, zájmu o plot z tahokovu nebo informaci o ceně , uvádějte prosím vybraný motiv plotu TM až . Ploty z tahokovu a vjezdové brány s výplní tahokov.


Tahokov cena

FERODO RACING - info a objednávka na tel. Akční cena platí do 31. Komplet obsahuje: nesenou bránu, vodící a dorazový sloupek, ks vozíků, vodící rolna. U varianty FILSpotom.


Součástí výplně je i montážní materiál (rámeček, včetně L-profilů) v povrchové úpravě zinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky