pátek 10. února 2017

Lukopren s 6410

Acetátový silikonový akvaristický tmel. Vysokomodulový kyselý typ, vykazuje vysokou pevnost spoje. Určen k pružnému lepení materiálů sklo-sklo, keramika, smalt. Colour: white transparent 1 black Packaging: . Tmel je kyselý, vysokomodulový silikon. Určen k lepení skla, výrobě bezrámových akvárií, těsnění a spárování . PROFI silikonový akvaristický tmel s vysokou pevností pro tmelení a lepení skla, keramiky, porcelánu, smaltu, nerezu.


Lukopren s 6410

Aukšto modulio rūgštinis sandariklis akvariumų klijavimui. LUKOPREN S – vienkomponenčiai . Kyselý tmel s vysokým modulem vulkanizující vzdušnou vlhkostí na silikonovou pryž postupně od povrchu do hmoty. Vynikající přilnavost ke sklu . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Určený na pružné lepenie materiálov sklo-sklo, keramika, smalt.


Míchadlo magnetické IKA RCT digital, s ohřevem. Drobné pomůcky z plastů, pryže a . Identifikátor výrobku: Obchodní . Pro dotěsňování oken, zhotovení bezrámových akvárií, lepení skla. Vhodné pro styk s pitnou vodou. Atest k priamemu styku s pitnou . Zhotovovanie bezrámových akvárií, lepenie skla, špárovanie a . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Lukopren s 6410

Dotěsňování oken, zhotovení bezrámových akvárií, lepení skla. Balenie v kartuši 3ml, farba. The images shown are informative only. Schválen pro styk s pitnou vodou,3ml akvaristický.


Popis: jednosložkový silikonový tmel. Použití: Je dodáván ve formě nestékavé pasty, která po vytlačení z obalu vulkanizuje vzdušnou vlhkostí na silikonovou . Chemický název: silikonový tmel vulkanizující vzdušnou vlhkostí. Lukopren N jsou silikonové dvousložkové kaučuky takzvaného.


Lukopren s 6410

Nově přehlednější a rychlejší. Orientační cena s DPH: 32.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky