pátek 10. února 2017

Drátěný žlab

Drátěný žlab

Drátěný kabelový žlab. Dostupnost: Nic není vybráno. Jsou vyrobeny z ocelového nebo nerezového drátu a jejich montáž je rychlá a pohodlná, také díky. DZ 60xdrátěný ZNCR. Profilované dráty zajišťují vyšší nosnost drátě ných žlabů.


MERKUR technické parametry :rozměr : šířka x . Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Pozinkované d rátěné . POUŽITÍ Vedení různého typu kabelových tras. MATERIÁL Ocelový drát galvanicky zinkovaný. Na objednávku: E - antikorozní ocel.


L - lakování práškovou . Materiál, ocelový drát. Povrch, Galvanický zinek. Surface finish, Hot Dip Galvanized. Ihr Preis inklusive MwSt.


Drátěný žlab

Kabelové a drátěné žlaby jsou určené pro montáž kabelové trasy kabelového vedení. Produkty - BASORTRAY - Oceloplechové kabelové žlaby - Kabelové žlaby. Velkou výhodou drátěných žlabů je velká variabilita při . Arkys, Kopos, Cablofil,HL Systém …) Merkur apod. Tato varianta žlabů pro kabelové vedení je provedena z drátěných sítí s okem 1x mm.


Kč 25Kč (bez DPH:) Koupit . Odvodňovací žlaby , s pozinkovanou mříží. Pro garáže a vjezdy ve svahu, kvalitní odtokové žlaby pro instalaci do zpevněné příjezdové komunikace. Sklopec vyrobený z drátěného pozinkovaného pletiva pro odchyt lasiček a . Popis: Prodám kabely CYKY 3x1 . Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Koupelnové baterie Odtokové žlaby Sifony a odtoky Speciální sanita Sprchy Toalety Umyvadla Vany Ventilátory do koupelny Výlevky Zobrazit další kategorie. K tomuto produktu zakoupili ostatní zákazníci nejčastěji: Zboží zakoupené ostatními zákazníky k produktu Žlab rovný, kovový, pozink, l, 45x35x24cm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky