úterý 24. dubna 2018

Viplanyl

Viplanyl

Výrobky značky: D PLAST. Kč (cena bez DPH) Výběr . Provádíme hydroizolace plochých a sešikmených střech, izolace spodních staveb, izolace teras, balkónů a bazénů. VIPLANYL - vlastnosti.


Viplanyl

PVC vrstvy proti působení povětrnostních podmínek, zejména proti vzniku povrchových prasklin, tzv. Die Endform erfüllt die Funktion einer . Poplastovaný plech, kde jádrem výrobku je ocelový plech s oboustranným žárovým pozinkováním. Spodní strana pozinkovaného plechu je optařena vrstvou . Záruka na materiál ‎: ‎roky Rozměr š. Stosowana do wykonywania obróbek blacharskich z systemami hydroizolacyjnymi z membran PVC. CENÍK V PDF KE STAŽENÍ. Chcete zjistit bližší informace o klempířských prvcích . The resulting shape works as a snow catcher.


Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Viplanyl - lišta stenová r. Ocelový pozinkovaný plech tl. Powstała w ten sposób forma pełni funkcję bariery śniegowej. Dolna część o kształcie kwadratu.


PVC kašírovaný plech s tloušťkou poplastování 6mikronů. Vhodný k provádění detailních klempířských prvků v kombinaci s PVC fólií. Pošlete odkaz na tuto stránku svému známému, kterého by tento produkt mohl zajímat.


PVC fólie, které jsou používány k hydroizolaci střech, bazénů, podzemních staveb atd. Zateplení střešního pláště polystyrénem EPS S tl. Montáž nových klempířských prvků z poplastovaného plechu viplanyl. PRODUKT SE AKTUÁLNĚ NENACHÁZÍ V NABÍDCE E-SHOPU. V případě zájmu o tuto položku se neváhejte obrátit s dotazem její dostupnosti na telefonickém . Materiál, ocelový plech, žárově pozinkovaný, spodní vrstva s ochranným lakem, vrchní vrstva s povlakem PVC.


Nižšie nájdete tovar v internetových . Instagram images and videos. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky