pátek 27. dubna 2018

Míchačka atika

Míchačka atika

Profesionální stavební míchačky značky ATIKA kromě výborného zpracovámí a chytrého designu vynikají jednoduchou obsluhou a nejnižší hlučností ve své . POKUD NENAJDETE VÁMI POŽADOVANÝ DÍL V TÉTO ZÁLOŽCE NEBO. Míchačky značky Atika. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Převod z motoru hnacím řemenem na . Spádové stavební míchačky ATIKA jsou kvalitní německé míchačky s výkonnými motory určené jak pro domácí, tak pro profesionální použití.


Míchačka atika

Není určena pro každodenní použití. Profi stavební míchačka od Německého výrobce ATIKA COMET 130S se silnějším motorem 750w(nepléct se slabší verzí na 220v). MÍCHAČKA ATIKA PROFI. Možná sleva dle množství odběru.


Podrobné informace zde . W- ochrana IP 45- hmotnost kg- Motor 230V- obsah bubnu 130l- profi kvalita- vyrobeno v . SUPER STAV Největší z dodávaných míchaček stavebních směsí s celogumovými koly a nožní brzdou ATIKA Patriot 2pro namíchání až stavebních koleček . Prodej stavební techniky. Pro stavební firmu je důležitá životnost stroje, bezporuchový provoz a snadná obsluha. Desetileté zkušenosti firmy . Vlastnosti: Gumová kolečka průměr 4mm, brzda s nožní obsluhou, IPObjem bubnu: 1litrů.


Míchačka atika

Půjčovna průmyslových a stavebních strojů a lehké mechanizace Wacker Neuson. Půjčovna nářadí stavební míchačka Jindřichův Hradec ZemStroj s. Modelu míchačky ATIKA 1S již bylo vyrobeno přes milion kusů. Tento typ se hodí na větší stavby, kde se od stroje očekává . Trackbacks are close but you can post a comment. Terasové sálače Pily a. ZAHRADNÍ PROGRAM ATIKA.


Skládací míchačka na 220V. Stavební míchačka velká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky