pondělí 16. dubna 2018

Elis střechy

Elis střechy

Poradíme Vám při výběru krytiny, doporučíme nejvhodnější řešení, seznámíme Vás s nejnovějšími trendy a . Realizace a rekonstrukce střech šikmých i plochých. Provádíme klempířské, pokrývačské, tesařské práce, hydroizolace střech a zateplení . Jsme stavební firma . TONDACH pro montáž a dodávky střešní krytiny. Sídlo firmy je Kroměříž.


Elis střechy

Izolace plochých střech asfaltovými pásy nebo fóliemi. Provádíme tesařské, klempířské a pokrývačské práce včetně dodávky materiálů. Zlínském, Olomouckém, Jihomoravském a . Technické parametry skladeb, požární, akustické, tepelnětechnické a další jsou stanoveny výpočetně, ale i experimentálně na základě . Typy staveb: rodinné domy, bytové domy, občanské stavby, průmyslové . ELIS - Střechy - Václav Zycháček.


Image may contain: outdoor and nature. Vybírám firmu pro zhotovení střechy (krov,krytina, oplechování). Máte někdo zkušenost z firmou Elis střechy , případně můžete doporučit nějakou seriózní . Chcete být informováni o našich novinkách?


Přihlašte se k odběru novinek. Vaše e-mailová adresa slouží pouze k zasílání novinek. Můžete se kdykoliv odhlásit. Photo of Elis střechy - Kroměříž, Czech Republic. SATJAM Grande se dá použít na poměrně složitou střechu.


Provádíme práce tesařské, pokrývačské Tondach, Bramac, klempířské, hydroizolace střech folií, lepenkou, montáž střešních oken Velux, Roto, Fakro. Elis - strechy _-RD-Kromeriz-_18_. Při používání této stránky dochází ke zpracování cookies , které nám pomáhají zvyšovat kvalitu služeb.


Elis střechy

Popis činnosti: realizace a rekonstrukce střech. Kontaktní osoba: Zycháček Václav. Na části střechy (mansardy) bude odstraněn stávající asfaltový šindel a bude.


Nabídka rovných a plechových střech na klíč. Dodáváme střechy na klíč, střechy rekonstruujeme a opravujeme ve vysoké kvalitě. Chtěli byste postavit novou střechu nebo vyměnit střešní krytinu? Hledáte zkušené tesaře, klempíře a pokrývače? Práce, zaměstnání, volná místa, brigády, jobs, volné pozice.


Textové označení:Oprava a zateplení střechy - DPS U Moravy. Potřebujete novou střechu? Nejzajímavější objekt . IZOLTING MORAVIA – střechy ploché, šikmé, zemní práce, klempířské práce.


Zakružování probíhalo . Výše plnění dodavatele648.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky