čtvrtek 26. dubna 2018

Přednostní relé

Proudové relé může ve vhodném zapojení fungovat jako snižovač paušálu za. Zaručený nespínací proud pro In rozsah ÷ 15. Elektronické relé a spínací hodiny se používají ke spínání a ovládání elektrických zařízení až do A. Už delší dobu uvažuji nad zapojením přednostního relé. Měl jsem za to, že je zapojeno v celé fázi a při určitém odběru vypne třeba topení, ale . Jaké doporučíte odlehčovací relé pro jednu přívodní fázi 1x25A. Weitere Ergebnisse von diskuse.


Přednostní relé

Přednostní a odlehčovací relé (na DIN lištu) - Elektroinstalační. Potřebujete poradit s výběrem, nebo se zeptat na technické informace? Volejte v pondělí 7:- 16: 00 . Funkce: Kontrolují proud obvodů a odpínají podle potřeby prostřednictvím stykače (dle typu s rozpínacími nebo spínacími kontakty) automaticky . Měrná jednotka: KS Balení: KS. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Detailní popis relé přednostní Z-LAR16-S 1zap.


Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Jednoduché přednostní spínání pro důležité spotřebiče. Velký rozsah pracovního proudu, účinné . Modulové přístroje pro montáž na DIN lištu-. Nově přehlednější a rychlejší. Vítejte v e-shopu společnosti ABB pro přístroje a rozváděče nízkého napětí.


Všechny nízkonapěťové přístroje a systémy ABB vyhovují mezinárodním normám. Modulární jističe do 1A, proudové chrániče, svodiče přepětí, modulární vypínače a přepínače, stykače, pulzní, přednostní a časová relé , zásuvky, . Odlehčovací relé dvoukanálové. Hlídací proudové relé PRI-5 Cena: 672.


Kč, Dostupnost: na dotaz. LED červená: bliká pomalu = napájení ZAP, relé VYP bliká rychle = napájení ZAP , relé VYP, probíhá časování. Jmenovité napětí, 250V AC.


Přednostní relé

Verze relé , přednostní. Konfigurace kontaktů, SPDT. Typ relé , instalační . A - Komponent pro elektroautomatická řízení. Relé - přednostní spínání a blok.


Velkoobchod s elektroinstalačním . Katalogové číslo: RP1-01-5-15A. PŘEDNOSTNÍ PROUDOVÁ RELÉ. Z-R instalační relé, ovl. Zboží není na dané provozovně skladem Rakovník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky