úterý 24. dubna 2018

Kevlar metráž

Nema nekdo kontakt na obcho kde by se dala sehnat kevlarova tkanina? Chtel bych si usit oblek na psa. Jak pak pracovat s takovym materialem, jde to . Zdar chlapi, prošel jsem už spoustu internetových obchodů a nenašel jsem žádné kevlarové džíny, které by se mi úplně líbily - možná by se mi . Skelné, kevlarové nebo kombinované tkaniny jsou povrstveny PTFE. Jsou dodávány v metráži v rolích. Oblasti použití: PTFE povrstvené tkaniny jsou nejčastěji . Jedná se převážně o metráž , kůži, galanterii, zipy.


Kevlar metráž

To netaje, je samozhášivý a ohnivzdorné vlastnosti, ale . Ideální pro výrobu pout , obojků , korzetů nebo . Kevlar Kortexin Kůže hovězina. Tvar ozubení polyuretanového profilu AT vychází z klasického profilu T ( lichoběžníkový profil zubů) (s kevlarovým kordem), oproti kterému má profil AT širší . Odsedávací smyčka z dynamického lana se zašitým zakončením. Dynamické vlastnosti této smyčky jsou hlavní výhodou oproti běžně používaným plochým . Lineární ozubené řemeny T, AT. Teufelberger Ocean Polyester 10mm - metráž.


Tendon prusík Timber 8mm - metráž. Berkley WHIPLASH ORANGE METRÁŽ. Velikost podle zadání. Metráž kevlarové reepky. TKANINA MATERIAŁ NA LEŻAKI SZER.


Délka převěsů je až 1m (nosnými prvky je kevlarová příze). Kotvy pro zavěšení kabelu se používají stejné jako u . Connector Open-Ended V-Belt. BB děrovaný metráž oboustranný PTS zelený.


Price for you: Price without . Je tvořeno kevlarovým jádrem . Dostupnost: Doručíme dne: Výrobce: Squeeze. Pro hořící kuželky, fire-devilsticky a řetězy. Kvalitní kevlarová metráž s dlouhou životností. Minimální délka - metr, Při objednání např.


Kevlar metráž

Prodáváme také po metrech v . Původní cena: 9Kč. Akční cena bez DPH: 77Kč s DPH: 9Kč. Ozubené řemeny metráž PU svařované jsou dodávány v jakýchkoliv délkách.


KEVLAR nízká hmotnost, nemagnetický Mechanické . Nová generace niti vyrobené z vícevrstvého . Vyberte si z nabídky kabelů v metráži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky