pondělí 23. dubna 2018

Pant s pružinou

Pant s pružinou

L 125mm, zatížení pantů max. Pant s pružinou dvoustranný 2ks. Všechny doporučené doplňky ke kabinkám a skříňkám Sanikab spolu s velkým výběrem.


Pant s pružinou

Mini šroubovací pant s pružinou , poniklovaný, kus: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Samozavírací hliníkový pant stříbrný s vestavěnou pružinou , jednostranný, úzký.


Malý plochý samozavírací pant s vestavěnou nastavitelnou pružinou pro . Cena včetně DPH: 87Kč. Panty s pružinou , nerezové, mm. Závěs s obrácenou pružinou a klipovou technikou. Integrované seřízení hloubky pomocí . Rozměry: 22×25×150mm. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish.


Název: pant s pružinou dveří palivové nádrže, LANOS. Part name: HINGE-FUEL FILLER. Ahoj, potřebuji pro zavírání podvozkových krytů panty s pružinou. U nás jsem ale zatím nic nenašel.


Informace o produktu západkový pant s pružinou 1mm. Materiál: Ocel, Povrchová úprava: Zinek, B: 2 D: 22. Projekt Space - galaktisch gut die I ✪ Aftermovie. Hacky Sacky Badminton. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Objevte naši nabídku na. Uzávěr bočnic FBS s pružinou , levý. Součástí sortimentu jsou průmyslové panty s pružinou i panty s regulací tření, které jsou vybavené třecí brzdou pro bezpečnou aretaci otevřeného křídla. K poskytování lepších služeb používáme soubory cookie. V souladu s novými předpisy vás musíme požádat o souhlas k nastavení souborů cookie.


ELEZÁŘSTVÍ Nábytkové kování,nábytkové panty Nábytkové panty Příslušenství nábytkové panty Západka s tlačnou pružinou ,. Montáž pomocí průchozích. BSCH 10-s pružinou. Kolíkový uzávěr s pružinou 165x76x39mm. V nabídce naleznete veškerého náhradní díly jako např.


Pružinový závěr vhodný k bezpečné aretaci bočnic, dveří, vzpěr a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky