úterý 10. dubna 2018

Hangárová vrata

Hangárová vrata

Umíme navrhnout a vyrobit hangárová vrata rozličných konstrukcí a rozměrů od horizontálně posuvných , přes posuvná teleskopická, posuvná skládací . Průmyslová vrata , skládací panelová vrata. Jednokřídlá i dvoukřídlá posuvná konstrukce. Montáže a servis hangárových průmyslových vrat. Na velikosti nezáleží.


Speciální konstrukce dimenzované přímo na míru pro konkrétní stavební situaci. Osazení v interiéru nebo z exteriéru budovy. Ve výrobním areálu jsou také instalovaná rychloběžná vrata pro ty nejfrekventovanější provozy s maximální bezpečností provozu.


Velké rozměry průmyslových . Odpověď: Jako hangárová vrata se nejčastěji využívají posuvná ocelová skládací vrata. Jsme však schopni vyhovět Vaším požadavkům a do . Pražská společnost ADDOOR se zabývá kompletní dodávkou a montáží garážových vrat , průmyslových vrat , vjezdových bran, vjezdových závor a zábran,. Plastová okna a dveře.


Hliníková okna a dveře. Dřevěná okna a dveře. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Skládací a hangárová vrata. Aliquam erat volutpat.


Etiam commodo dui eget wisi. Použití je především na velkorozměrová vrata výšky až m, např. Je možné ovládání ruční i motorické.


Hangárová vrata

Hloubka profilu se volí dle . Nabízíme hangárová vrata na míru. Výroba, montáž a servis. Jednotlivé sekce posuvně skládacích vrat jsou vyrobeny z panelů sendvičové konstrukce o tl.


Megadoor - hangárová vrata. Hangárová rychloběžná vrata pro rychlé zabezpečení. Sekční a průmyslová garážová vrata včetně montáže a servisu. Slouží pro uzavírání rozměrných stavebních otvorů převážně průmyslových objektů.


Hangárová vrata

Vzhledem k eleganci provedení lze . Jsou vhodná pro vojenské i civilní hangáry, hangáry a . Tam, kde není jiná možnost z důvodu velikosti, přichází na řadu hangárová vrata , která nemají prakticky žádné šířkové omezení. Využití například pro vojenské . Požární a nepožární ocelové, hladké, jednokřídlé vrata plně určeny k oddělení požárních a nepožárních. Posuvná vrata – typ SP 5- 900. Počítači, jsou hangárová vrata vybavená výbušnými svorníky pro případ nouze?


Například jak název napovídá hangárů, ale také velkých průmyslových objektů. Vyrábí se pouze na míru .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky