pátek 6. dubna 2018

Bitumenová krytina

Bitumenová vlnitá deska Guttanit červená. Nejznámější forma je asi kanadský šindel. Podívejte se však na její další vlastnosti.


Bitumenová krytina

Tato varianta dokáže plně nahradit klasické střešní krytiny, jako jsou betonové či pálené střešní tašky, plechové krytiny nebo střešní šindele. Lehká střešní krytina vhodná zejména na pergoly a garáže. Díky nové výrobní technologii mají desky nádherně . Asfaltová vlnitá krytina Onduline. Gutta - nejekonomičtější řešení pro střechy, výroba dvacetivrstvá laminace.


Vlnitá bitumenová taška Onduvilla. Bitúmenová vlnitá doska hnedá 2. BITúMENOVÁ (ASFALTOVÁ) KRYTINA. ODPORÚČAME POUŽIŤ Používa sa hlavne na rekreačné objekty – chaty, . Každá střešní krytina má své barevné varianty, různé povrchové úpravy či jiné specifické. Guttanit je bitumenová vlnitá střešní krytina vhodná pro zastřešení menších staveb.


V sortimentu tohoto tradičního výrobce . Vzhledem k nízké hmotnosti je bitumenová vlnitá krytina vhodná i na dřevostavby včetně starších chat. Je snadné ji pokládat a také se snadno demontuje, takže . Hřeby Guttanit S, Guttapral, x mm, asfaltová, bitumenová , krytina. Speciální hřeby z pozinkované oceli se samotěsnící podložkou o rozměrech x 8 . Střešní bitumenová deska.


Onduline Classic bitumenová střešní deska 2x cm. ONDULINE - BITUMENOVÁ LEPENKOVÁ KRYTINA. UPOZORNĚNÍ: PRO TOTO ZBOŽÍ LZE POUZE OSOBNÍ ODBĚR NA POBOČCE. Preložiť slovo „ bitúmenová strešná lepenka“ zo slovenčiny do nemčiny.


Bitumenová krytina

Asbestzementdachfplatte, die . STŘEŠNÍ KRYTINA - BITUMENOVÁ. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží . Jsou dodávány v různých . Do této skupiny střešních krytin patří asfaltové šindele. Extrémně ohebná, pružná a silně přilnavá krytina. Za studena samolepící bitumenový pás s hliníkovou fólií na povrchu. Vysoký odolnost vůči UV záření.


Mimoriadne kvalitna stresna a obkladova krytina z organickych vlakien. Tieto vlakna su nasytene bitumenom a tvarovane tlakom pri vysokej teplote do tvaru . Veľmi ľahká strešná krytina vhodná najmä pre zastrešenie pergol a garáží. Jednoduchá manipulácia. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů střešní krytina.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Tato krytina je jedním z nejekonomičtějších a nejvíce funkčních řešení pro střechy a obklady stěn na nejrůznějších typech střech. Vláknocementová krytina. Cembrit, Eternit Břidlice Plechová krytina.


Vyrába sa z prírodných vlákien, ktoré sa tvarujú tlakom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky