úterý 10. dubna 2018

T rex lepidlo

V každé domácnosti se občas vyskytne něco, co je potřeba přilepit, nalepit, zatmelit. Dlouhou dobu byly na trhu . UNIKÁTNÍ SLOŽENÍ S VLÁKNY PRO MAXIMÁLNÍ PEVNOST SPOJE! NEJSILNĚJŠÍ LEPIDLO NA TRHU! DL T - rex - lepidlo a tmel v jednom . Montážní lepidlo T - REX vložíme do vytlačovací pistole a pomocí řezáku odřízneme krytku.


T rex lepidlo

Tak je lepidlo připraveno k použití. Nasadíme aplikační špičku a . Unikátní složení s vlákny pro maximální pevnost spoje! Nejsilnější lepidlo na trhu! Vysokopevnostní lepidlo s extrémní . Lepí drevo , plast , betón , kovy , dlaždice , kameň , sadrokartón , omietku , keramiku. Lepidlo na lepenie materiálov interiery.


Priľne na vlhké povrchy. Vytvára vysoko pevný, pruźný a vodotesný spoj. Aby sme Vám mohli poskytovať služby sociálnych Siti, personalizáciu reklám analýzu návštevnosti, používame na tomto webe súbory cookie. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


T rex lepidlo

Vlákny zesílená konstrukce lepidla . Snadno použitelné montážní lepidlo s vysokou počáteční . Vytváří vysoce pevný, pružný a vodotěsný . T - REX Gold Power je vysokopevnostní lepidlo s extrémní počáteční přilnavostí. Přilne i na vlhké podklady. T - REX Extra Fix je snadno použitelné montážní lepidlo s vysokou počáteční přilnavostí. Vlákninami zosilnená konštrukcia lepidla zaisťuje vysokú pevnosť spoja.


T - REX EXTRA FIX - lepidlo s vysokou pevností lepeného spoje s použitím pevnostních vláken. Toto speciální lepidlo s vysokou počáteční přilnavostí, která je . Ne nadarmo má tento výrobek na svém obalu tyranosaura. Od pradávna je tento ještěr symbolem neuvěřitelné . T - REX GOLD POWER je vysokopevnostní lepidlo s extrémní počáteční přilnavostí. Novinkou v nabídce našeho železářství jsou lepidla SOUDAL T - REX s. Toto profesionální montážní lepidlo s okamžitou přilnavostí je vhodné pro lepení . Vysoká počáteční přilnavost T - REX předurčuje pro přímé lepení bez nutnosti fixace. T - Rex je vynikající lepidlo a také výborný tmel!


T rex lepidlo

Vláknami zosilnená štruktúra lepidla zaisťuje vysokú okamžitú priľnavosť . Použiteľné aj na vlhké . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky