pondělí 23. dubna 2018

Sloupovitá třešeň

Sloupovitá třešeň

Samosprašná, sloupovitá třešeň s velkými, kulatými plody, se šťavnatou dužninou. Dozrává na přelomu července a srpna. Plodí velmi brzy po výsadbě a to začátkem . Vhodná i pro pěstování v nádobách, . NABIDKA PRO PODZIMNÍ SEZONU BUDE AKTUALIZOVÁNA 1. V této kategorii zatím nejsou žádné produkty.


Sloupovitá třešeň

Návod na pěstování sloupovitých třešní. Udržet a natvarovat třešně do malých sloupových tvarů je možné pouze za použití . Letos jsem spíše z rozmaru koupil sloupovitou třešeň Sáru. Je vysoká nyní asi 60cm a pěkně raší téměř ze všech oček. Máte již někdo s touto odrůdou . Lze objednat (dodání v době výsadby). Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a. Sylvia sloupová třešeň podnož GISELA Velmi velká, pozdní chrupka menšího kompaktního vzrůstu Lambertova compact x Van . Třešeň sloupovitá ´Sylvia´.


Jsou to klasicky rostoucí stromky a každoročně se musí do. This Pin was discovered by Lucie Dostalova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Image may contain: plant, fruit, outdoor, nature and food. Plody Burlat jsou střední až větší velikosti . Sloupivá třešeň velmi dobré chuti!


Lze pěstovat v nádobě i ve volné půdě. Dodáváme prostokořenný stromek. Podnož: Colt, Gizela 5. Váš oblíbený internetový.


Gisela - odolný, pomalu rostoucí podnož vhodný pro zakrslé a sloupovité tvary, zajišťuje . Zakrslé a sloupovité třešně. Od poloviny listopadu připravujeme speciální sortiment nových odrůd třešní pro intenzivní a zakrslé pěstování na podnoži GISELA 5. Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky? Doba zralosti: červenec.


V prvních dvou letech . SYLVIA - sloupovitá třešeň (podnož colt) prostokořenný stromek (sazenice sloupovité třešně Sylvia). Je to odrůda s redukovaným růstem koruny, vhodná ke sloupovitému zapěstování. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Na podnožích gisela máme následující odrůdy : Karešova.


Díky této vlastnosti se prodává také jako sloupovitá třešeň , třebaže nejde o geneticky podmíněný charakter růstu, ale vytvoříte ho z ní správným řezem. Hitem poslední doby jsou sloupovité ovocné stromy. Plody jsou středně velké až velké, srdčité, . Přiznám se, že ta sloupovitá třešeň se mi nějak nelíbí, přijde mi taková divná:-).


Sloupovitá třešeň

A za jak dlouho vyroste třešeň třeba z metrového pidistromečku do cca metrů?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky