pondělí 16. dubna 2018

Teak dřevo

Exotické řezivo - Teak. Latinský název: Tectona grandis. Barva: jádro je zlaté až . TEAK je ceněn pro svou vysokou trvanlivost, pevnost a odolnost proti venkovním vlivům. Je rovněž odolný proti plísním a škůdcům.


Teakové dřevo je velmi pevné a tvrdé, vyniká vysokou trvanlivostí. Má dokonalou texturu a nezaměnitelnou barvu. Sametové zlatohnědé odstíny mu dávají punc . Z teakového dřeva se . Slouží jako konstrukční dřevo pro venkovní i vnitřní stavební dílce při vysokých. Poslední dobou se čím dál častěji na našem trhu objevují výrobky z teakového dřeva.


O společnosti RALLTER PLUS s. Thermo dřevo – borovice. Nezáleží jaké dřevo si z našeho bohatého sortimentu položíte k nohám. Kromě jiného, zde býval teak dříve využíván pro výstavbu domů a železničních pražců. Mapa tropických dřevin TEAK BARMSKÝ TEAKOVÉ dřevo je ceněno pro svou pevnost, trvanlivost a vysokou odolnost vůči venkovním vlivům jako je déšť, vítr, . Později se však vlastností Teaku začalo využívat při . Terasové desky sytém I-CLIP. Se systémem pokládky terasy I-clip si můžete snadno zhotovit vlastní terasu, chodník, obložení bazénu ba dokonce i . Roste v tropických oblastech, jako je Thajsko, Barma nebo Vietnam.


Teak dřevo

Nejkvalitnější částí teaku . Texturovaná a přilnavá samolepicí vinylová fólie pro stěny a nábytek v úpravě Teak. Dekorative Kugel - Wurzelholz - Teak. Sokrates Lazura silnovrstvá lazura na dřevo k nátěrům stabilních dřevěných konstrukcí, pro venkovní i vnitřní prostředí. Vyznačuje se vysokou průzračností s . Akrylátový pastovitý tmel k opravám prasklin, rýh a kazů v dřevěných materiálech. Brousitelný, vodou ředitelný tmel určený k opravám prasklin, rýh a kazů v . Zlatá barma Teaková podlahová podlaha Nič nepřináší teplo a sofistikovanost do interiéru domu jako krásná teaková podlaha.


Vnitřní olej na nábytek s tvrdým voskem Hard Wax Oil. Balení plechovka l. To je způsobeno velkým . Tento druh terasových prken se vyrábí především ze dřeva modřínu,. Teak úžasné zrno a hluboká . Etten-LeurNizozemsko. Obashuje dvě impregnační aktivní a účinné látky pro.


Teak dřevo

My teakové dřevo dovážíme ze středu indonéského ostrova Jávy z města Jepara, které je proslulé těmi nejkvalitnějšími tekami obrovskými. Naši výrobci vlastní . Přípravek udržuje původní barvu teakového dřeva a oddaluje vznik šedostříbrné patiny, která na teakové dřevě vzniká vlivem povětrnostních vlivů. Objevte nápady na téma Greenwich Village.


Barevná komoda z teakového dřeva Agra. Jeho dřevo nemá zbarvené jádro, obsahuje pryskyřičné kanálky, je lesklé, měkké ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky