pondělí 9. dubna 2018

Lazura teak

Tenkovrstvá olejovo-alkydová lazura na bázi pryskyřic je vhodná pro. Unsere Bestseller in dieser Rubrik. Erhöhte Witterungsbeständigkeit Für viele . Dostępność: Dostępny. Czas wysyłki: godzin.


Koszt wysyłki: od 1zł . Idealnie nadaje się do drzwi, okien, . Rozpuszczalnikowa, dekoracyjna lazura ochronna do drewna, do . Alles über Holzbau Holzöle und Lasuren Öllasuren OSMO Öl-Lasur OSMO - Teak (708). Olejová lazura OSMO - Týk (708) . Zapraszamy do sklepów . Typ drewna ‎: ‎Wszystkie rodzaje drewna Pojemność (w l) ‎: ‎2. Lazura do drewna XYLODHONE HP 2. Nestékavá syntetická lazura na dřevo pro interiér a exteriér s velmi silnou ochranou dřeva před povětrností a UV zářením, kterého díky patentově chráněnému . Bei uns auf Bauflix Online erhalten Sie Profiqualität zum Discountpreis! Wir bieten diverse Farben, Lacke und Bautenschutzerzeugnisse an. Soudal Klasik je lazurovací lak na dřevo pro ochranu a dekoraci dřevěných povrchů.


Je určen především pro. Osmo ochranná olejová lazura na dřevo je ideální pro veškeré dřevo vhodné pro exteriér. Dveře okna a okenic (rozměrově stálé stavební díly), přístřešky pro . KLASIK lazura teak 75l. SOKRATES SILNOVRSTVÁ AKRYLÁTOVÁ LAZURA Vrchní transparentní lazura určená k profesionálním venkovním a vnitřním nátěrům dřeva.


LUXUS LAZURA PINIE, 75L, 6KS, 19Kč. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Penetrace a lazura sjednocená v jednom nátěru – inovativní dlouhodobá ochrana dřeva na bázi oleje! Transparentní, polomatná, k použití venku Zvláště se . Snadno se aplikuje a vytváří hedvábně . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Akrylátová lazura na dřevo Vhodná na dětské hračky a kontakt s potravinami Orientační ceník Technický list. Zobrazit stránku vzorníku. Použití: olejová lazura je určena k penetračním . Dekoracyjna, cienkopowłokowa, lazura do drewna, do stosowania wyłącznie na.


Lazura teak

Zobacz inne Impregnaty i grunty, najtańsze i najlepsze . Jednorázová lazura barvy teak je dvojí úspora díky vysokému podílu oleje - šetří čas a peníze! HK- LAZURA TEAK 75l na zewnątrz. Cena brutto: 5zł.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky