středa 18. dubna 2018

Mykaná ovčí vlna

Mykaná ovčí vlna

Balení mykané 1 ovčí vlny – dobře drží tvar, proto se hodí na výplně ( panenek, polštářů), nebo na vnitřky výrobků vzniklých suchým a mokrým plstěním . Ručně zpracovaná ovčí vlna z ekofarmy. Rouno s certifikátem originální Produkt Orlické Hory. Prvotřídní mykaná vlna s Průkazem Původu! Zvolit si můžete balení o hmotnosti kg, kg nebo kg.


Mykaná ovčí vlna

Tato vlna je mykaná do pramene a zároveň jsou z ní vyčesány všechny nečistoty. Lze zakoupit celý návin (- kg), nebo lze odmotat a navážit menší množství . Můžete ji využít pro plnění polštářů, přikrývek, ale také podložek či . Cesta od pastviny do. Ovčí vlna přírodní bílá mykaná 100g - Artikon.


V balení je 100g vlny. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz . Praná, čištěná a do pramenů mykaná ovčí vlna bílé barvy určená k vycpávání výrobků a především na plstění.


V katalogu nemáme podrobnější informace o mykaná ovčí vlna 100g. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Všechny informace o produktu Příze mykaná ovčí vlna 5g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze mykaná ovčí vlna 5g. Viele übersetzte Beispielsätze mit ovčí vlna – Deutsch-Tschechisch Wörterbuch und. Ovčí či jehněčí vlna a jemné zvířecí chlupy, mykané nebo česané.


Jeho jedinečné vlastnosti jsou velkým darem pro nás pro všechny. Nebarvená česaná ovčí vlna , kramplovaná, všechny odstíny vlny jsou přírodní, mykaná vlna je vhodná zejména pro suché plstění jehlou. Přírodní mykané ovčí rouno vhodné na výrobu hlaviček panenek, výplň panenek a dalších výrobků třeba z plsti. Dále je vhodné jako základ mokrého i such. Příjemná ložní souprava peřinky a polštářku pro miminko do postýlky plněná mykanou ovčí vlnou.


Set je vyroben v česku, ručně, bez použití. Snadno a rychle se plstí a vytváří hladký a pevný povrch. Při mokrém plstění může ze . Vypraná umykaná ovčí vlna vhodná jako náplň, bez nečistot, v. Součástí areálu je i obchod s občerstvením, sýry, výrobky z ovčí vlny a s. Náplň - mykaná ovčí vlna. Objemová stálost je dosažena vnitřním polštářkem s polyesterovou náplní, které Vám . Mykaná 1 ovčí merino vlna (mic).


Může obsahovat rostlinné zbytky. Vypraná a umykaná vlna z ovcí plemene Romney Marsh z naší biofarmy, vhodná k přímému zpracování, tj. Přírodní, nebarvená, převážně černá z českých ovcí, nejvíce plemeno zwarbles. Středně jemná vlna v bílém, šedém a černém odstínu z merinových oveček, jehňat ovcí gotlandských a horských je dokonale vyčištěná a zpracovaná. Ovčí rouno 20g mykané v dárkovém balení.


Mykaná ovčí vlna

Vlněná výplň určená k výrobě přírodních látkových panenek nebo k filcování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky