středa 11. dubna 2018

Elektronicke zamky na dvere

Elektronicke zamky na dvere

Hľadáte efektívne a zároveň komfortné uzamykanie dverí? Používajte elektronické zámky od špecialistov zo spoločnosti Metalia a. Súčasťou vchodových dverí sú aj elektrické zámky. V našom eshope nájdete veľký výber elektrických zámkov ASSA ABLOY, GOLMAR, YLI ELECTRONIC, . Elektrické zámky sú štandardnou súčasťou vchodových dverí. EA2kabel s konektorem - použitelný pro všechny zámky ABLOY.


Tento typ zámku se často používá na vstupu do bytových domů kde je. Aby se funkce tohoto zámku dala. Montáž sa prevádza podľa návodu, ktorý je priložený k výrobku. Pravidelné akcie a zľavy na Inteligentné zámky Smart Lock. FAB a ako stráži dvere digitálny priezor?


Po přivedení napětí se mechanická západka uvolní a je možné dveře otevřít. Samozamykací zámky se používají všude tam, kde je nutno docílit vyšší bezpečnosti průchodu osob. Elektronický zámok FAB ENTR pozostáva z modulu pripojeného k zámku a . Dveře jsou uzamčeny ve dvou bodech.


Elektronicke zamky na dvere

SALTO XSplatforma kombinuje elektronické dverové zámky , periférne zariadenia. Vhodné pre sklenené alebo požiarne dvere. Uvoľnenie prídržnej sily je vyvolané.


Užívejte si výhody chytrého zámku , který vám umožní ovládat vaše dveře přímo. ENTR FAB elektronické uzymykanie Zväčšiť. Užívajte si výhody inteligentného zámku a vytvorte zo svojich obyčajných dverí múdre dvere. Mechanické, mechatronické alebo elektronické cylindrické vložky, prípadne ich kombinácia v rámci jedného . Týká se to většinou . Nosným produktem firmy SALTO je řada elektronických zámků systému XSONE. YALE ENTR, umožňuje odemknout dveře z dálky, odemknutí je možné zevnitř i zvenčí dveří, je možné připojit až různých dálkových . Používá se k inicializaci dveří, aktualizaci zámků nebo ke shromažďování výpisu událostí apod.


Elektronicke zamky na dvere

K dispozici v klasickém a moderním designu. Tato osvědčená řešení se snadno instalují a jsou kompatibilní se všemi běžnými typy. JIž žádné otáčení klikou, stačí se pouze dotknout a dveře otevřít, střelka zámku se odbloku-. Montujeme bezpečnostní dveře , zámky , mříže, prodáváme trezory a. Bezpečnostní a protipožární dveře. Vchodové dvere kancelárií, domov, kde je požadovaný kontrolovaný pohyb osôb.


BeFo PROFI ŠTANDARDNÉ je v polohe OTVORENÉ len po dobu trvania . Dverové zámky a technika nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky