úterý 24. dubna 2018

Škrabák na omítku

EXTRÉM 425x105mm - na ytong a starou omítku. Výrobky značky: EURO NARADI. Dřevěný škrabák omítek s ocelovými břity. Plechový hrotový škrabák s velkou škálou využití.


Škrabák na omítku

Stavební nářadí Škrabák na omítku 220x140mm. Charakteristika: - ocelový , plastová rukojeť - vyrovnávání vápenných omítek - škrabák na omítky a beton . Hladítko gumová pěna 25x13. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Cena včetně DPH, 116. Ytong a omítky s dřevěnou základnou je ruční zednický pracovní nástroj určení k odstranění starých vápenno-cementových omítek , nebo na . Hliníkový škrabák na omítku.


Dodací lhůta: do 1-dnů. K odstranění starých omítek, zbroušení ytongu, perforovaný plast, pro lepší odvod broušeného materiálu. Zboží zasíláme běžně do . Skladem Doba doručení = dny. Kategorie: Škrabky a škrabáky.


FESTA, 2x 1mm, jemný: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jinak ja si nevymyslim ;) Nejsem vul abych barak . AL, materiál: hliník, velikost: 4x mm.


Oddělení: Zednické nářadí. Mládek Jan - Velko a maloobchodní prodej strojů, nástrojů a nářadí. PVC na staré omítky - 270x130mm. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku.


Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Pokud se chystáte odstraňovat staré omítky , ideálně Vám poslouží plechový škrabák na zdi. Díky kvalitním materiálům bude práce opravdu velmi jednoduchá a . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek . Další varianty: Škrabák na staré omítky velký. Ytong a omítky je ruční zednický pracovní nástroj určení k odstranění starých vápenno-cementových omítek , nebo na zarovnání porobetonových . Dokumenty k produktu. Prohlášení o shodě aktuální Stáhnout.


Škrabák na omítku

Inzerát Škrabák na ytong a starou omítku - nový v okrese Žďár nad Sázavou, cena 215Kč, od karelvm5na Sbazar. Popis: Rozměry 425x105mm, váha. Minerální škrábaná omítka břizolitového typu pro ruční a strojní zpracování. Unimixer - míchadlo k vrtačce nebo míchačka s nuceným mícháním, škrabák , . YTONG 450x95mm FESTA.


Jsme autorizovaný prodejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky