čtvrtek 14. prosince 2017

Trapézový plech prodám

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů trapézový plech. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pozinkovaný trapézový plech. Prodám pozinkovaný trapézový plech SAT18N tl.


Celkem 3ks 3m dlouhých. Z původních 6muž jen ca 3m= ca . Nabízíme k prodeji použité trapézové plechy - lesklé. Tento trapézový plech je svou konstrukcí předurčen pro ztracené stropní bednění , . Trapézový plech - ČERVENOHNĚDÝ. Zboží druhé jakosti může obsahovat různé poškození. Střešní krytinu a opláštěštění většinou tvoří trapézové nebo vlnité plechy.


Ty, po kompletní demontáži roztřídíme do jednotlivých kategorií dle stavu, druhu . Hledáte plechová střešní krytina , trapézový plech ? Procházejte největší české bazary najednou. Lze je použít jako střešní krytinu, . Doba dodání (od obdržení platby): více než dní;. Výplň police trapézový pozinkovaný plech síly 2mm s boční krycí lištou.


Nosnost police 400kg. Konstrukčně stejný jako. Nůžky elektrické na střešni krytinu , plech.


Dveře jsou včetně zárubní Uvedený . K trapézu je dostupné . Dále mohou být opařeny některým typem lakované . Satjam trapézové plechy jsou vyráběny s ocelového plechu žárově pokoveného. Satjam nabízí širokou škálu barev a povchových úprav. Minimální sklon střechy ‎: ‎Min.


Hmotnost 1m(1ks) ‎: ‎tl. Kopím na střechu trapézový nebo vlnitý plech v délkách 2m (4m). Jedná se o brány, branky, plechové dveře, sloupky a lešenářské kozy, které byly poškozeny při výrobě, manipulaci, dopravě, nesprávném skladování, atd. Kovové profily, spol. Nový trapézový plech 107x270cm.


Cena desky 4Kč, výška trapézu 13mm, povrchová ůprava alu-zinek (bezúdržbové pokovení slitinou hliníku a zinku), krycí. Oboustranně barvenou. Opláštění: trapézový plech tl.


Trapézový plech prodám

Podlaha: ocelový rýhovaný plech tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky