čtvrtek 14. prosince 2017

Ar okenní technika

Ar okenní technika

Kvalitní plastová okna pro nízkoenergetické a pasivní domy, vchodové dveře, žaluzie a další kompletní příslušenství nejen pro bezpečná plastová okna a dveře. OKENNÍ TECHNIKA , spol. Horšovský Týn, Malé Předměstí. Informace o výrobci špičkových oken nejen pro pasivní a nízkoenergetické domy.


Ar okenní technika

Praha - Strašnice). Zabýváme se výrobou, prodejem, montáží či kompletní výměnou plastových a dřevěných i hliníkových oken. Dodáváme vchodové a interiérové dveře a okenní. Okna plastová, hliníková, dřevěná, špaletová, eurookna a dveře.


Výroba, prodej, montáž, servis a výměna plastových oken a dveří. Vypsat všechny tyto veřejné zakázky Hlídat VZ. Přibližně zaměstnanců. Výroba plastových výrobků pro stavebnictví.


Profil zadavatele: A. Identifikátor profilu . Zajišťování výroby a prodeje oken a dveří. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy A. Nabídky volných pracovních míst A. Okenní technika už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Abstrakt: Předmětem diplomové práce je ocenění společnosti A. Práci tvoří čtyři pilířové části. Výrobce oken pro nízkoenergetické a pasivní domy: - plastová, hliníková, dřevěná, střešní okna - vchodové, balkonové, interierové dveře. Plastová a hliníková okna a dveře od A. Okna všech typů, vhodná i pro nízkoenergetické a pasivní domy. Naší specialitou je kování se skrytými . Adresa, D-PRODUKT, s. Náves Republiky Šťáhlavy.


Ar okenní technika

Vedoucí oblastního zastoupení. Nabízíme plastová okna a dveře, dřevěné, vchodové a interiérové, zárubně a okenní doplňky. Věnujeme se výrobě, servisu i montáži většiny typů oken. Používámé k výrobě přísně kontrolované . Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat.


Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky